VivanDivan

VivanDivan

torsdag 1 september 2011

Vivvi testar skönhetsprodukter, tandblekning och fransserum, teckning och sötaste knästrumporna

God kväll sötnosar! Idag när jag kom hem fick jag värsta chocken. T som inte tycker om fisk stod verkligen och lagade värsta laxrätten med knaperstekt bacon och vitvinssås till. Där ser man :-)

Alla pratar ju om NeuLash som ögonfransserum och att det ska vara så bra. Nu fick jag för ett par veckor sedan ett reklamerbjudande att testa en anna sort från Peter Thomas Roth. Lashes to die for heter den och finns på Skincity.se. Jag har provat den i två veckor och jag tycker faktiskt jag ser skillnad. Tog förebilder och tänkte att när jag testat fyra veckor som det står för att få bästa resultatet ska jag rapportera här hur det blev. Något billigare än NeuLash och dessutom verkar de ha halva priset just nu så den kostar 499 kr istället för normalt 999 kr.

P1160418

Produkt nr 2 som jag fick hem idag och inte har testat än är Forever White tandblekningspenna. Också den via en rabatt jag hittade så jag betalade runt 250 kr för den. Finns ju en massa tandblekningsprodukter av varierande kvalitet så vi får väl se om ni blir bländade av mitt nya leende inom kort :-)

P1160421

Sprang in på Lindex idag också för jag hade sett ett par knästrumpor i fina Vivecas blogg The Life of a Fed Up nurse.

P1160419

De kommer från Lindex och visst är de söta. 149 kr och så hade jag en 30% rabattkupong. Tänkte mig matchning till min beställda Creamkofta nedan…

Cream_look_06_V011

Sen lovade jag ju också att jag skulle visa vår familjeteckning vi ritade igår. Min specialare tigern fick bli två gånger då Felix ville färglägga den ena. Emilia har ritat äppelträdet och T solen (fast Emilia förfinade den något hi hi)

P1160417

Talangfulla familjen eller Smile

Nu får ni ha en finfin kväll. Jag håller på att somna redan känner jag fast klockan bara är sju så det blir tidig kväller…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Vilken tigertecknare du är! Hela teckningen var fin :) Sockorna var jättegulliga och lite tandblekning hade inte suttit fel här :)) Kram

    SvaraRadera
  2. Finfina strumpor. Ska bli kul att läsa om testerna sen..
    kram!

    SvaraRadera
  3. Sådana strumpor lyckades jag knipa på superrea i våras, fast de är ju svarta förstås... Bra tips annars, jag köpte ju koftan i måndags.
    Kom att tänka på att jag kanske borde tag tag i hotellbokning. Vi ses väl då?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ska bli kul att se hur det blir när du använt fransnäringen 4 veckor säger en Neu Lashfrälst :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Kul att se resultaten av experimenten :) Väääldigt söta strumpor! Så klart får du länka. Bara kul!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ohh vilket bra tips med strumporna!
    Jättefina!
    Ser fram emot resultatet av fransarna också:-)

    kramis

    SvaraRadera
  7. Men hjälp fina du! Tand blevkning skall bara göras hos tandläkan eller hygienister. Det kan skada emaljen på tänderna!


    Nu låter jag som en tråkig tant. Men jag jobbar som tandsköterska inom protitik och jag har haft patienter som har fått skador av olika blek medel. Oj oj var försiktig. Visa upp den för din tandläkare innan du provar den, snälla!!!! Jag blir så rädd för din egen skull!!

    Jag har blekt mina tänder vid 2 tillfällen via mitt jobb. Det kostar 1500 kr för en käke. Dyrt men skonsamt och bra resultat!

    Snälla snälla var rädd om dig!

    Stora kramar CC

    SvaraRadera
  8. Ska bli roligt att höra vad du tycker om fransgrejen. Själv använder jag neu Lash och är jättenöjd. Creamkoftan ska bli riktig kul att se på tillsammans med strumporna.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Tandblekningen ska bli intressant att se! Mina tänder börjar anta otrevlig ton, kanske pga allt kaffe....Kram

    SvaraRadera
  10. Ska bli spännande och se om det funkar :)...

    Den koftan är bara sååååååååå söt!!

    Kram

    SvaraRadera
  11. Tips på billig och bra tandblekning så har du Stellawhite strips går att hitta för 199 kr och resultatet är otroligt, utan att överdriva. Ps, strumporna var hur söta som helst. / Philippa <3

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar