VivanDivan

VivanDivan

torsdag 29 september 2011

Vildkattskaos och VAB

God morgon sötisar! Imorse vaknade jag till en ny väckningssignal som jag ställt in för att testa nya Iphonen. Hua, vad rädd jag blev när den satte igång. Mycket högre ljud än min gamla lur…

Gick ner i köket och möttes av ett mindre kaos. En omkullvält ljusstake, med glas över hela bordet. En hopknölad duk och sönderrivet silkespapper som jag glömt framme efter att ha slagit in lite Tradera-paket igår som ska skickas idag. Dessutom låg hallmattan i en enda hög och det var hårtussar överallt. Undrar om nån haft kul inatt….Och så sitter det tre illbattingar till katter och ser så söta och oskyldiga ut….Nä vi har inte gjort nåt…kan vi få mat nu???? Hrmpf!

P1170495

Vi har nu gjort oss iordning och skulle åka men Emilia verkade inte pigg alls och hade ont i huvudet igen. Jag tog tempen på henne och jo-men-visst. 37.8. Inte mycket men med tanke på hennes normaltemp som är knappt 36 så är det ju lite feber. Så nu blir det att vara hemma idag. Jag har ju i alla fall så bra att jag kan jobba några timmar hemifrån medans barnen sitter och tittar på film t ex.

Dagens idag som nu kommer bytas till något bekvämare och mer hemmamysigt var klänning Odd Molly Wunder Halterneck i vintage powder, kofta By Ti Mo, jeansleggins Vila och stövlar La Redoute.

P1170504P1170501P1170497P1170498P1170503P1170500P1170499P1170505

Oooops, nu är det dags att återgå till kaoset. En katt sprang precis och välte ett av barnens mjölkmugg så nu ska det torkas mjölk….Daaaa, vad är det med djuren idag????

Återkommer senare med lite packningsfunderingar till helgen. Vad sjutton ska man packa med? Ska ju till Göteborg imorgon på Odd Molly Riksträff och jag vete sjutton vilka stassar som ska få följa med….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Opps jag brukar alltid fundera över hur andra som har katter kan ha så fint och saker framme, men nu känner jag igen mig lite. Mina fem är helt skogstokiga varje morgon kl:05 30, springer upp och ned för trappan i ett.
    Jättefin kombo så skall jag också ha min klänning, den har endast hängt i garderoben än så länge.
    Tack för blusen, jag passade i den säger döttrarna:)
    Välkommen till Gbg imorgon då, hoppas ni får toppenkul. Skall ju bli kanonväder i varje fall och Sveriges bästa stad då kan ju inget bli trist:)
    Kram Berit

    SvaraRadera
  2. Hehe kommer ihåg när min katt var lite yngre.
    Den förbannade mattan i hallen var ALLTID ihopaskrynklad när man kom upp eller så startade hon spishällen mitt i natten när hon gick däruppe och tassade rundor(hon är aldrig däruppe på dagarna för det vet hon att hon inte får)
    Men de är ändå för söta de små liven :-D
    kram

    SvaraRadera
  3. Du är så fantastisk fin i den här klänningen att jag nog måste hitta en till mig... vilken storlek har du på din 0 eller 1?? Kramar

    SvaraRadera
  4. Du är så fantastisk fin i den här klänningen att jag nog måste hitta en till mig... vilken storlek har du på din 0 eller 1?? Kramar

    SvaraRadera
  5. Berit: Ja, de är lite vilda ibland :)

    Hoffsan: Riktiga ögontjänare är vad de är :-)

    Minoo: Tack snälla. Jag har en 1a på denna men tycker den är ganska generös i storlek. Hade nog kunnat ha en 0a också men då kanske den blivit för kort...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar