VivanDivan

VivanDivan

fredag 23 september 2011

O.M.G.I.A.F och I feel the need for speed

God  morgon! Känner ni till uttrycket T.G.I.F? “Thank God It’s Friday”. Det har ni säkert. Står ju alltid i bloggar på fredagar. Om man skulle räkna antalet bloggare som använder det uttrycket så får man nog en rätt hög procent varje vecka :-) Så därför har jag kommit på ett nytt uttryck. Kändes verkligen inte som fredag imorse. Hjälp vad veckan gått fort…Så därför skrev jag idag O.M.G.I.A.F = O My God It’s Already Friday…

Från det ena till det andra. Får ni lust att köra fort när ni hör en bra discolåt i stereon i bilen. Det får jag. Riktigt farligt för det är ju så enkelt att trampa plattan i mattan och ösa. Men vuxen och mogen som man är och dessutom mamma så hållar jag mig från det där extra fot-trycket på gasen. Men sugen blir jag, det kan jag inte förneka. Sätt t ex på den här på högsta och testa får ni se….

Dagens idag består av Odd Molly Suitheart dress, Odd Molly Jaquard long socks och skor Primeboots.

P1170212P1170208P1170209P1170210P1170211P1170213P1170214P1170212

Ikväll ska vi göra hemlagad pizza. Sååååå himla gott och de små tycker det är så kul att göra iordning sina egna pizzor. Kan nog bli ett glas rödvin, chokladmousse till efterrätt och en bra film. Eller också däckar man i soffan före nio som man brukar på fredagar. Helt sjukt vad trött man är på fredagskvällar. Precis som att alla spänningar lossnar och man slappnar av. Ligger man dessutom skönt i soffan är det nästan omöjligt att INTE somna….

Ha nu en frin fredag vänner så hörs vi ikväll. Om ingen hör av sig och vill köpa något mer från min Bloppis åker det ut på Tradera ikväll eller imorgon. Det inlägget hittar ni här

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Super flot kombination! :)
    Strømper og støvler matcher perfekt.

    Kram
    Annette

    SvaraRadera
  2. Hei

    Så fiin du er som alltid:)

    Er den kjolen liten/stor el normal i str syns du?

    Mvh
    Camilla

    SvaraRadera
  3. Snyggt med strumporna till det andra! Hmm jag skulle ju inte köpa fler..suck! Fast ett par till kan man väl ha, eller..
    Ha en riktigt bra fredag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. OJ VA SNYGG KOMBO!!! NU ÅNGRAR JAG ATT JAG SÅLDE DE FINA STRUMPORNA!! SNygging!!
    Håller med dig, veckan har bara rusat fram i 150 km/tim.....är helt snurrig.
    KRAM!
    P.S. Ser fram emot bilder på torgvantarna de lux ;-D

    SvaraRadera
  5. KLOCKREN OUTFIT IDAG!!!!!!! ♥

    SvaraRadera
  6. Å vad fint! Du är så duktig på att komba. Stor kram och god helg du vackra!

    SvaraRadera
  7. Annette: Tack snälla :-)

    Camilla: Tack :-) Jag tycker den är ganska liten i storlek. Jag har en 1a och hade aldrig fått på mig en mindre. Ligger du mellan två storlekar tror jag den större är att föredra.

    Annelie: Tack...konstigt med de där long-socksen. Blir liksom ett beroende :-) Har fyra par nu och de kommer användas flitigt i vinter :)

    Odd Molly-holic:- Tack söta! Emilia var modell i förra inlägget och jag använder dem varje dag till min ChillNorway Josephine coat och clinch scarf. Toppensnygga :-)

    L8: Tack söta!

    Mia: Tack, vad go du är!

    Oslotigern: Tack, lär mig från de bästa :-). Dig t ex

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar