VivanDivan

VivanDivan

fredag 25 mars 2011

Flum i bilen, Tradera hyllning och ny vårkappa

Halloj igen! Long time no see….not! Var bara tvungen att dela upp kvällensinlägg i två för rubriken hade ju blivit lite lång om jag skulle få med allt. Har förresten funderat på vad ni föredrar. Låååånga ditt-och-datt inlägg eller många korta koncisa som bara tar upp en sak? Er vilja är min lag :-)

Imorse när jag åkte till jobbet sken solen, solbrillorna åkte fram och jag kände för att dunka på stereon på högsta. Blev ett stopp på OKQ8 och inköp av en ny partyskiva och sen blev det högsta volym hela vägen till jobbet. Nice, men farligt för när jag lyssnar på bra musik har jag lite svårt att hålla hastigheten. Har dock blivit mycket bättre sen jag blev äldre vilket ju är tur. MAN SKA INTE KÖRA FÖR FORT….HÖR NI DET!!!!

(bildserien nedan är tagen vid rondell, och trafiklysestopp så tro inte jag sitter och tar kort när jag kör)

Jag och mina RayBan

P1080284_2

Har jag någon dubbelhaka månne?

P1080300_2

Bakom mina solglasögon….nä den låten spelades inte men kom bara att tänka pådet nu…:)

P1080211_2

Focused

P1080301_2

“I will be popular….hmmm…hmmm….la la la….”

P1080303_2

Close-up…shit vad stor näsa jag har, men det bjuder jag på…

P1080219_2

Är jag helt frisk eller gillar jag bara att exponera min fula nuna över hela cyberspace så ofta jag kan….who knows?

P1080304_2

Kanonskiva, verkligen. Kommer gå varm hela våren i min bil i a f…

P1080278

…och slutligen fick självutlösaren göra sitt i parkeringshuset.Ibland undrar jag hur jag är funtad. Outfit för dagen är jacka från Modström och sjal Ester Elenora.

P1080273_2

Från det ena till det andra…igår okynnesklickade jag hem en sak jag velat ha sååå länge men missade för ett tag sedan p g a ouppdaterat lagersaldo. Nu såg jag den på Tradera i strlk M vilket antagligen är lite stort för mig men vad fasen. Bra pris blev det och idag fick jag den. Snacka om snabb leverans. Och ett sååååå fint paket med silkespapper, snören och litet gulligt bokmärke. Sånt gillas och uppskattas. Tradera när det är som bäst…

P1080274

Jag kan ju säga att jag snabb gått in och lämnat högsta betyg till denna supertrevliga säljare med så fint paket. Och innehållet var också över förväntan men en aning stor. Orkar inte ta några provningsbilder nu utan det spar jag tills imorgon. Tillåt mig i a f presentera…….

Hunky Dory Twill wrap blazer i military. (ja jag vet att det är min tredje militärgröna jacka/kavaj på kort tid men älskar man en färg så gör man).

P1080225

hunky_23

Blev lite shopping idag också. Köpte mig faktiskt en ny vårkappa så i helgen blir det ett vår-jacke-inlägg med den nya och mina gamla som jag dammat av. Visst är det lite kul att man går i en eller två jackor hela vintern men vår-och höstjackor har man hur många som helst?

Blev i a f¨denna lilla fining som jag provade igår och jag är kär faktiskt. Kommer användas flitigt denna vår…

P1080315P1080316P1080318P1080317

ChillNorway Josephine Coat i mjukaste sammet/velour och med sååå söta detaljersom alltid med ChillNorway. Har så många lite tuffare jackor så jag behövde verkligen en lite finare kappa.

Nu ska jag kika på en film och äta lite mer wasabinötter mm i min ensamhet. Läääängtar efter  min lilla man som är uppe i fjällen och roar sig med polarna.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Så cool du är i solbrillorna!!

    kramar och trevlig helg!
    L

    SvaraRadera
  2. igen, haha! Vi kommenterade omlott! hur kul är inte det?

    Kraaam!

    SvaraRadera
  3. Vilka snygga köp!!

    Har lite jackångest just nu för Elloskappan är lite, lite stor så jag ska försöka sy in den i ryggen men sedan vill jag ha en Grandmas till, en Oak coat(eller den du köpte är ju också jättefin) eller en Fornarinajacka eller....hmmm ja du ser :-D inte lätt.
    Hoppas du får en bra helg.
    kram

    SvaraRadera
  4. Ja, Lingon, hur det kan bli ibland. Kul liv vi har då :-)

    Hoffsan: Inte är det lätt att hitta en bra vårjacka inte. Jag skickade ju tillbaka Elloskappan för jag tyckte den var för stor. Misstänker att vi är ganska lika i storlek så jag förstår dig men jag tyckte den satt snyggt på bilderna jag såg. Fin är den i a f...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar