VivanDivan

VivanDivan

måndag 21 mars 2011

Kärleken till sina barn…

God morgon! Har inte hunnit med några dagens bilder än för vi är hemma idag. Barnen hade fortfarande feber igår kväll och jag fattar inte vad vi gjort för ont för att de ska behöva vara sjuka hela tiden….

Tog ett par mysiga bilder häromdagen och den enda fördelen med när de är sjuka är att de blir väldigt gosiga. Felix vill ofta bara sitta i knä och man får bära på honom hela tiden trots att han är tre år. Emilia är lite mer självständig men igår kväll somnade hon på mitt bröst nere i soffan. Det är sååå mysigt tycker jag när de vill gosa. Lär ju bli mindre och mindre ju äldre de blir och man får passa på när tillfälle bjuds.

P1070909P1070911

Gud vad jag älskar mina barn! Finns det något bättre än kärleken till och från ett barn. Det finaste man kan få och jag är sååå lycklig att jag har mina två. Idag ska vi mysa hela dagen och bara gosa :-). Tror dock det kan bli ett samtal till familjeläkaren för jag tycker det verkar som om Felix hör lite dåligt och är lite orolig för att hans ständiga örvärk har påverkat hörseln.

Återkommer senare med dagens bilder och kanske lite annat

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Tycker synd om er som måste bli sjuka hela tiden!

    Va synd att det blev som det blev i lördags då. Det är ju så typiskt. Frågade faktiskt efter dig direkt när jag träffade på Linda och dom på hottan...

    Krya på er nu! Kram

    SvaraRadera
  2. Mysiga bilder! Visst är det starka känslor när det gälle ens barn. Hoppas allt går bra med öronen på lill-killen! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar