VivanDivan

VivanDivan

lördag 12 mars 2011

En mammas lyx och snurrig….Moi?

Halloj! Sitter här i min ensamhet med ishockey i bakgrunden på TVn och studierna framför mig. T har haft “pappa-och-barn-dag” hela dagen och de har varit på Sean Banan och nu är de ute i skogen och åker scoter och grillar korv. Ibland kan jag känna en sån lyx av att bara vara ensam. Nu måste jag ju plugga förstås men har unnat mig lite egentid och en film på TVn. När jag blev hungrig gjorde jag mig en favoritsallad med gravad lax, ägg, creme fraiche-och-senapssås, grönsaker, feta, oliver, purjolök, citron och massa balsamico. Visst blir det mycket godare att lägga upp maten lite fint på tallriken. Det har man ju aldrig tid med när det är vardagsmat. Serva två barn och snabbt slänga i sig.

bild

Missförstå mig inte nu, älskar att ha familjen omkring mig och njuter av varje sekund med man och barn men ibland behöver man bara få vara ensam och göra lite som man vill. Äta när man är hungrig, sova en stund, titta på en film, läsa en bok och bara vara. Det är lyx för mig…..

Men med det inte sagt att hjärnan blir klarare. Skulle koka ägg och göra iordning te samtidigt men multi-tasking var visst inte nån höjdare idag. Insåg att jag stod och doppade tepåsen i äggkastrullen :-)

bild.JPG2

Önskar er en fin dag med massa vardagslyx i tillvaron. Nu ska jag återgå till studierna.

Heja Färjestad!!!

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. ha ha ha , ja visst blir man virrovirrig..
    Och visst är det skönt med egentid..tycker inte att det är fel..tid å reflektera..tid å hämta ny energi å tid att bara vara=) Eller bara få vimsa till det:)för i nästa ögonblick är det full fart på barnen,maken hemmet,mat,plugg,arbete....:)
    Ha en lyxo Lördag:) Det är du värd!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Förstår precis vad du menar! Egentid behövs i bland....Jag hejade också på Färjestad men det hjälpte inte:( Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar