VivanDivan

VivanDivan

torsdag 24 mars 2011

Idag var det nära att blåsan sprack och kan jag ha migrän månne

God kväll! Idag var en rutten dag måste jag säga. Vaknade imorse med en sådan huvudvärk att jag aldrig varit med om maken. Och trots att jag proppat i mig 4 treo idag har det inte släppt. Varit inne på toa på jobbet två gånger för jag trodde jag skulle spy men icke. Bara blixtrar liksom och stundtals ser jag stjärnor. Fy tusan. Min pappa hämtade barnen på förskolan idag i a f och när jag skulle hämta dem där var middagen serverad. Tack snälla pappa för det så jag slapp. Kan det vara migrän eller vad?

P1080146_2P1080147_2P1080148_2

Drama queen….vem….jag?

Har ni förresten varit med om att ni varit så kissnödiga så att ni nästan spricker? Jag har verkligen världens minsta blåsa och ska jag in på ett möte som jag vet håller på ett par timmar MÅSTE jag gå innan men idag missade jag det och det var verkligen hemskt. Trodde jag skulle kissa på mig…Verkligen sååå hemskt när det blir sådär. Gör ju ont i hela magen och man tror verkligen att man ska spricka:

Nu tänker jag dock inte klistra in ett bildspel som åskådliggör hur jag ser ut när jag är kissnödig. Så roligt ska vi inte ha…blir en lånad bild istället :-)

0511-0901-0417-2549_Woman_Who_Fell_Into_a_Toilet_clipart_image

Ja ni hör ju vilket elände jag haft idag. Nu har huvudvärken lättat lite och jag var tvungen att köpa fingervantar till kidsen efter jobbet också och passade då på att prova en underbaring. Framförhållning = 0 när det gäller vårjackor denna våren. Kom ju liksom så snabbt att jag inte ens tänkt på att det nu är dags. Men jag tror jag hittat min vårkappa nu i a f. Vad tror ni? Var kemtvätt på den och det får mig alltid att rygga tillbaka när det är ett ljust plagg.

Chill Norway Josephine Coat (bild från Tintinstyle)

 chillnorway2999

Den var sååå fin men vart himla osäker på vilken storlek jag skulle välja. Small satt klockrent men lite kort i ärmen tycker jag och Medium var lös runt kroppen men dock bättre plats om man vill ha tjock tröja under. Tål att funderas på….

Nu ska jag krypa ner mellan mina småttingar (T är och åker skidor och kommer inte hem förrän söndag). Godnatt alla därute i cyberrymden

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Bööh. Låter som en jobbig dag. Ja du har nog migrän, kanske läge att kolla huvudet? Kanske är du även stressad. (det påverkar min miniblåsa, suck)

    Önskar jag kunde säga något piffigt men det blir nog sov så gott så kan man hoppas att dagen i morgon är bättre...
    kram!

    SvaraRadera
  2. Låter som migrän. Inte roligt med sånt:( Vanliga värktabletter hjälper inte men nu finns det receptfria piller mot sånt....Kram och krya på dig:)

    SvaraRadera
  3. Låter som migrän med de där blixtarna, mina migräner börjar alltid med små blixtrande "taggar" som snurrar runt i höger synfält... Så kommer förfärlig huvudvärk och illamående. Verktabletter hjälper inte alls. Man kan tydligen inte påvisa migrän annat än genom att testa migräntabletter, men det kan ju vara värt att gå till läkaren och få såna tabletter!

    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag är jättenöjd med min kappa, men den är lite trängre över axlarna än min Oak coat, dock har jag samma storlek som vanligt och igår hade jag min grandmas under...Jag skulle satsa på s och köpa schyssta handledsvärmare (jag har från twist and tango, Tintinstyle som är klockrena i färg..)
    Lycka till!!!

    SvaraRadera
  5. Tack för omtanken tjejer. Vill liksom inte tro att det är migrän för det har jag aldrig haft förutmen både mamma och båda mina systrar har det så jag kanske får gå och skaffa mig tabletter och prova.

    H:Blev Small. Tack för tipset. Måste kika på lite handledsvärmare nu. Har några men inga som passar klockrent. Och en snygg sjal måste jag ha också som passar. Får bli en annan dag :-)

    Kram på er

    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar