VivanDivan

VivanDivan

lördag 12 mars 2011

Lite pics på Ester Elenora Scull scarf

God morgon! Jag lovade att lägga ut lite bilder för att försöka återge hur stor Ester Elenora Scull scarfen är so here we go. Hjälpreda är Felix the son och Marlow the cat.

P1070666P1070665P1070664P1070663P1070662

P1070661

Som ni ser är den mycket större än man kan tro. Jag hade hört att den skulle vara mindre än höstens variant men då undrar jag hur stor den var. Jag kan verkligen rekommendera denna sjal. Underbart sidentyg och jag får jättemycket beröm för den. Jag är riktigt sugen på att även införskaffa den ljusgrå. Tror den kan bli fin till våren och sommarens lite ljusare plagg.

Håll tillgodo. Återkommer om en stund med dagensbilder och lite annat. Vi kommer ha fullt upp idag. Nu ska jag plugga en stund medans barnen och T ska ut och åka lite scoter igen. Sen ska vi åka och titta på Sean Banan som kommer till småstan. Felix är såååå himla lycklig. Efter det kan det bli innebandy. Stadens damlag har en jätteviktig match och vinner de får de kvala upp till Elitserien. Och redan nu har vi börjat ladda inför Melodifestivalfinal ikväll. Jag hejar på den här….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Tack sötnos! Nu försvann alla mina farhågor om att den skulle vara för liten :)
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Åh vill bara ha ännu mer efter att fått se denna bild!!!
    Tack snälla du.

    ha en trevlig kväll.

    Massor med Kramar,
    Kicki.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar