VivanDivan

VivanDivan

lördag 26 mars 2011

Provar ChillNorway Josephine och Hunky Dory Twill Wrap Blazer…storleksråd please?

God morgon bloggisar! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa mellan två godingar. Låg och zappade nån timme igår kväll men somnade förstås med TVn på som vanligt. Jag har en konstig ovana att  inte kunna sova utan att ha TVn på i sovrummet. Stänger  av ljudet men måste liksom ha bilden att somna till. Stänger jag av blir jag klarvaken.

Idag har vi fullspäckat mamma-barn-schema. Vi ska till biblioteket på barnteater, ner på stan och prova vårskor till barnen, luncha på stan, mata änderna, en sväng till lekparken och ikväll ska vi äta tacos har de bestämt. Tänkte försöka hinna städa också men det känns rätt lågprioriterat. Nu är vi i a f duschade och iordninggjorda för att åka. Ska bara slänga ut en storleksfråga ang mina nya inköp. Var osäker på Josephine Coaten för jag tyckte den var lite kort i ärmarna och det finns inte mycket plats att få in några tjockare tröjor under utan att det ser bylsigt ut men Medium kändes alldeles för stor. Sen Tradera-klickade jag ju hem en eftersökt kavaj från Hunky Dory i strlk M. Jag kan nog tycka att den känns lite stor men hur ser den ut tycker ni? Behålla eller skicka vidare?

Idag matchar jag jackorna med jenas G-star Dean Loose Tapered wintage destroy strlk 24/32 och Odd Molly Light cotton embroided i military strlk 0. Skor Nelly Shoes.

Först ut kavajen

P1080347P1080350P1080345P1080346P1080349P1080348P1080353P1080352

Lite dagensbilder emellan när jag ändå håller på och fotar. Tycker det går att blanda puttenutt-gullegull-blus med trashiga jeans men jag är ju lite off också kanske…

P1080354P1080356P1080357P1080359P1080358

Sen har vi jackan.

P1080360P1080361P1080364P1080366P1080365P1080368P1080367P1080369

Nu ska jag bara tortera er med några bilder till. Skulle också behöva hjälp vad ni tycker om Emilias jacka. Alla säger att de tycker den sitter bra och att den gott och väl kan funka i vår och att jag sedan köper en ny till hösten. Vad tycker ni? Jag kan tycka den ser ut att vara lite i minsta laget. Men den är helt felfri och kan hon ha den är det ju egentligen onödigt att slänga ut pengar på en ny. Då kan man ju vänta till hösten. Är ju bara ett par månader nu som hon använder den.

P1080374

P1080375

Nu ska vi fara iväg. Hoppas ni alla får en superbra dag

♥ Puss  & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Så fin du är i dag! Hunkykavajen är en riktig snygging och Oak coat är fantastisk!

    Svårt att se på bilder med Emilias jacka men härifrån ser den ut att sitta mycket bra. Det finns lite tyg kvar i ärmarna och längden är bra så jag tycker nog att den borde fungera i vår.

    Ha en fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja men ser man på..vad det du som klickade hem o fick min Hunkydorykavaj till fyndpris!! Verkligen roligt att se!! Tycker inte den ser för stor ut förstås, fast det är ju din känsla i slutändan..
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej fina Vivvi: Tycker Chill Norway kappan sitter superfint på dig, de är tyvärr smala i ärmarna och korta, men tycker inte att det ser konstigt ut. Däremot är kanske hunkydory kavajen kanske liiiite stor till dig. Jag har storlek M i mina och de sitter de perfekt men jag är ju aningen större än dig ;-D
    Vill du sälja den vidare är jag intresserad ;-D
    Sessan jacka ser ut att passa fint!
    Kram!!

    SvaraRadera
  4. Wow - kappan är to die for och du är supersupersnygg i den!!!!!! Möjligen är kavajen något stor? men jag undrar om storleken mindre inte blir väl tajt ändå???? Jag tycker du ser bra ut!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Jag tycker att du är snygg i både kavajen och kappan!!!Behåll båda!!!

    Jackan är inte för liten till lilltjejen tycker jag! Satsa på en ny till hösten istället!!!
    Stor kram till dig

    SvaraRadera
  6. WOW kappan är som en smäck på dig!! Kavajen tooo die for superduper snygg men tro att en mindre blir för tajt BEHÅLL båda :)

    Tjejens jacka duger absolut nu i vår snart är det jacka off och satsa på en ny höstjacka istället den siter perfa!!

    Ha en mysig dag fullspäckad med mys !!

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Tycker de sitter jättebra på dig!
    kram

    SvaraRadera
  8. Tack snälla ni för råden. Emilia själv gillar sin jacka och det avgör ju saken också så hon får ha den i vår och en ny till hösten istället. Chillen invigde jag idag och den är hur lovely som helst. Även kavajen gillar jag så den får vara lite förstor om jag inte snubblar över en mindre någon gång. Då får denna flytta. Då lovar jag att höra av mig OddMollyHolic :-)

    Världen är liten Annelie! Tack för det fina paketet. Blev sååå glad av den fina inslagningen. Super verkligen och kavajen är lovely :-)

    Kram till er och ha en trevlig kväll

    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar