VivanDivan

VivanDivan

tisdag 29 mars 2011

I’m finally hooked up, hemska mardrömmar och varför är jeans “fulplagg”?

God morgon! Lång rubrik idag men mycket tankar denna morgon :-)

Jag hade sååå himla hemsk mardröm inatt. Ni vet en sån där man vaknar och är alldeles kallsvettig och tårarna rinner ner för kinderna. Jättesvårt att somna om för man får ju en sån där obehagskänsla i hela kroppen. Kan inte beskriva drömmen i detalj för de har ju en tendens att glömmas bort rätt fort men det hade i a f med att göra att jag var hatad av alla, blev utesluten ur min tjejklubb, fick fly från mitt hem o s v. Någon som är bra på drömtydning som vet vad det kan betyda? :-)

Jaha, i paketet från Nelly igår var alltså Odd Molly Hookup l/s tunic i military. Har velat fram och tillbaka men nu vet jag att det var ett bra köp. Hade tänkt mig en combo som jag såg på Nelly med korta jeansshorts och boots men det passar sig inte riktigt idag för jag ska på möte med lite karlar i kostym. Ville ju dock inviga min nya tunika och då vart det jättesvårt helt plötsligt. Varför ska jeans klassas som “fulplagg”? Med det menar jag att ska man vara “dressad” har man inte jeans på sig. Tycker jeans är snyggt och stilrent om man matchar det med något finare till. Jag avskyr verkligen kostymbyxor och andra lite “finare” byxor till dam, trivs absolut inte i det och kjol tyckte jag inte passade till hookupen. Skulle kunna haft en förlängande underklänning men tyckte inte jag hade någon som passade. Kanske ska prova min ljusblå chrysalis under….Vad tror ni om det?

Har den i a f i strlk 1 och tycker den är normal till lite stor kanske. Hade nog kunnat ha en 0a men då hade den nog blivit lite tight över bysten. Tycker inte det gör något att den är lite ledigt lös….

Idag blev det i a f jeans från Killah. Det får gå. Kan verkligen rekommendera Killah jeansen. Har flera par och de är jättesköna och sitter klockrent. Stövlarna från La Redoute får hänga med ett tag till innan det blir dags för tunna skor…Men hur f-n ser jag ut i håret ser jag nu? Har precis busat lite med kidsen så det ser lite okammat ut ha ha

P1080511P1080515P1080514P1080519P1080513P1080520P1080518P1080512P1080509P1080510P1080517

Ha en trevlig dag kära vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. DEN var hur fin som helst!!! Och inte helt vanlig heller!!! Bra köp!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag tycker den är ja¨ttefin till jeans och jag har haft min till "finare" tillfällen med jeans. Inget fel i det! Men tänkte också prova med crysalis i lite lilac och dareme underkjol i grön till. Jag lägger ut hos mig när jag har testat - du får gärna göra detsamma! :-)

    Kramar och hoppas du slipper mardrömmarna i natt!

    SvaraRadera
  3. Jaaaa - bra köp. Färgen är klockren på dig :)
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Den var riktigt snygg på dig! Färgen är super!
    Min mamma ville att jag skulle köpa den när vi kollade på den i Malmö i en butik men det blev ju oak coaten istället :-D
    kram

    SvaraRadera
  5. Ähh vad är det för trams om att jeans skulle vara 'fulkläder'. Okej det finns faktiskt tillfällen när jag inte tycker att jeans passar, dock är det få.

    Kul med en massa provbilder föresten :)

    SvaraRadera
  6. Tack tjejer! Trivdes verkligen i den idag så jag är supernöjd.

    Frösötös: Jaaa, lets try the chrysalis. Jag lägger ut bilder så fort jag provat. :-)

    CLE: Jag tycker också det är trams och tycker jeans är superfint men det jag menade var att bland t ex äldre "kostymnissar" är det inte dressat nog om du förstår vad jag menar. Men det tänker jag ändra på i a f där jag är ha ha

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar