VivanDivan

VivanDivan

onsdag 15 februari 2012

Ett par röda jeans och att känna sig gammal och mossig

God morgon bloggisar! Idag är jag om inte ännu mer risig än igår. Ont i halsen och kroppen och knoppen. Känns som jag har feber också men jag kan verkligen inte vara sjuk igen så jag har bestämt mig för att ignorera eländet, i med en alvedon och sen iväg. Det är nämligen massor på jobbet, jag ska stå på en utbildningsmässa på eftermiddagen och ikväll ska teamet jag jobbar med gå ut och äta och sen gå på bandy. Så det är fullspäckad dag och då har man inget val att ignorera eländiga förkylningar.

Idag har jag i a f mina röda jeans från G-star på mig. Jag kan verkligen rekommendera dessa (finns även svarta, jeansblå och grå vad jag vet). De är sååå mjuka och sköna och det är som att ha leggins på sig. Superstretchiga och som jag skrev rätt stora i storlek då jag har strlk 24/32.

Till har jag bara en svart skjorta/blus med knyt i halsen också från G-star och skor Jeffrey Campbell.

P1210060P1210061P1210062P1210063P1210064P1210065P1210066P1210067P1210069P1210070P1210072P1210073

Jag hörde en intervju på radion där de intervjuade nån grupp som heter One Direction. Tydligen nåt pojkband från UK som ska vara större än störst just nu och är man tjej och 14 har man typ hela rummet tapetserat med deras små söta nunor. Hmmm, och jag hade inte ens hört talas om dem. Herregud, vad gör det mig till? Gammal mossig tant som inte fattar nåt om dagens musik och idoler. Har man kommit till punkten nu då man räknas in i den kategorin istället för ung, hip och inne när det gäller vad man ska lyssna på…Nehej, jaha, jag tar väl och sätter på nåt med Carola, A-ha eller Style på Spotify idag. Det var tider det….

one_direction_147877885_148700637_165022670_170138011

För hallå, de ser väl inte ut att vara en dag över 12 nån av dem? Eller är det bara jag som försöker intala mig att jag inte är förlegad…Eller är det nån som hänger med på deras nästa Sverige-konsert? Borde ju vara en enkel match bland alla småfjun att komma fram och hänga vid scenen och vifta med ett par rosa trosor med sitt telefonnummer på Ler

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

19 kommentarer:

  1. Hoppas det går någorlunda bra i dag trots att du inte är riktigt kry!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jisses vad du är snygg idag el ja jämnt!!! Värsta rocktjejen GILLAR har faktiskt införskaffat mig ett par röda jeans så snyggt :) !!! Krya och hoppas dagen går så bra den kan ♥
    Kram /Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du är för go :) Klart man ska ha ett par röda :-)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Krya på dig vännen och superläckra jeans. I love rött!

    kramar

    SvaraRadera
  4. Hallo! Blir så glad av din blogg! och nu har jag bestämt mig för att köpa mitt första Odd Molly plagg, men som sagt dem kostar ju en hel del, så jag får börja lite försiktigt med ett! Så jag undrar bara vilken du tycker jag ska välja? vore kul att köpa någon som är användbart till " alla tillfällen" : ) Har egentligen en "annan stil" om man kan säga så, men vore så kul att kunna bryta den trenden! : ) Kram Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad gullig du är :) Klart du ska testa Odd Molly. Jag köper ju en del på Tradera och då behöver det inte bli så dyrt. Svårt att veta vad jag ska rekommendera då jag inte vet riktigt vad du gillar. Men jag är helt såld på deras underklänningar i siden. Finns inget skönare att ha under klänning eller som jag brukar ha med olika koftor över. Velourisarna är ju också lovely om man gillar sånt. Annars skulle jag nog slå till på en kofta tror jag om det var första plagget. Sååå mycket fina nu till våren ju :)

      Berätta gärna sen vad du väljer och fråga gärna mer om du vill ha tips :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Tack! : ) det är inte lätt! men ser ju hur du ser så där extremt mysig ut i dina kläder! : ) Tack för alla tips, ska kika på tradera, så får jag vad jag hittar, garanterat flera saker.. : ))

      Ha en fin helg! kram johanna

      Radera
  5. Haha..vänta du tills du plötsligt tycker alla mammor med barnvagn ser så unga ut!! När man funderar om det är storasyster som är ute o drar vagnen! Fast det börjar nog där någonstans med musiken..när man säger; dom har jag aldrig hört talas om, fniss..
    Du är vansinnigt snygg o är fortfarande ung o fräsch! (mer än jag kan skryta med, haha..)
    Jeansen är supersnygga på dig! Friska på dig nu!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja dit har jag visst redan kommit. Tyckte en mamma jag såg häromdagen inte såg ut att vara en dag över 14 :)
      Tack för dina söta ord

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  6. Himmel så snygg du är. Men allting klär en skönhet :) De där jeansen ska helt klart spanas in, svarta saknas i min garderob! Du anar inte vilken inspirationskälla du är, galet snygga kläder!
    Och så fin du är i din dimmy coat! Jag har spanat på den heeeela vintern men inte slagit till, men så hittade jag den på rea på en dansk sida och slog till - så en Dimmy coat i sandfärgen är påväg hem till mig i detta nu :D jag längtaaaar! Hoppas den passar och sitter som ett smäck på mig!
    Stor kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad rar du är :) Du komme äääälska Dimmyn. Den är fantastisk och sååå snygg i sandfärgen också. Blir nog toppen :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  7. Vill också ha.) Sååå snygga.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  8. Hej gillar också G star och dessa var super snygga,men dina ser så trånga ut på dig hur kommer du i och ur.En stl större hade passat bättre kanske.Mvh LENA

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt konstruktiva smakråd. Älskar sånt :) Faktiskt känns de inte så trånga som de ser ut utan det går finfint att komma i och ur :) Sen köper jag alltid jeansen så att det är nästan för små när de är nya för de töjer sig alltid minst en storlek. Speciellt denna typ med mycket stretch i....

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  9. Allt annat än gammal och mossig hörru, jättefin!
    Och vilka fina jeans - måste kolla om jag kan hitta ett par och prova.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. He ha, ja man är väl inte äldre än man gör sig :)

      Klart du måste testa dem. Sååå sköna

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar