VivanDivan

VivanDivan

torsdag 23 februari 2012

Karlar och tvätt!

God morgon sötisar! Igår kväll var en sån där tröttis-kväll. Kom hem rätt sent från jobbet, åt mat i min ensamhet (La Familia hade redan ätit) och sen var det duschning, sagoläsning och efter det tyckte jag det kändes som en bra idé att sova jag också tydligen. Somnade alltså runt åtta!!!!

Barnen är på förskolan idag, de ringde aldrig igår men imorse tyckte jag det var Felix som verkade lite hängig. Han är genomförkyld och rosslig och sa själv att han inte mådde så bra men ingen feber så de fick åka till dagis…

Hur har ni det med tvätten hemma förresten? Brukar ni hjälpas åt båda två eller är det “kvinno-göra” hos er? Hemma hos oss har det blivit så för jag har mer eller mindre förbjudit honom att lägga in tvätt i maskinen. Vet inte om det är så att han inte tänker på det, inte bryr sig eller gör det med flit min käre man men han lyckas ALLTID tvätta nåt som blir färgat eller krymper. Igår tog jag ut en svart tvätt med flera vita trosor i som numer är grå. Grrrr…

Och samtidigt vill man ju inte bråka för det är ju bra att han försöker hjälpa till men ibland undrar jag om inte de där karlslokarna har en “hidden agenda” att få slippa tvätten genom att avsiktligt smyga in nåt litet plagg som blir färgat….Vad tror ni? :-)

Dagens idag som ni väl tycker börjar bli tjatig vid det här laget men jag trivs sååå himla bra i min Odd Molly Frill dress att jag bara mååååste använda den typ en gång i veckan i a f…Till har jag jeans från G-star och stövlar La Redoute.

P1210186P1210185P1210187P1210188P1210190

Nu ska jag ut på vägarna i halkan. Igår var det snorhalt ute och med tanke på att det snöat inatt och är lite minusgrader så är det säkert lika illa idag…Usch…Kör försiktigt ni som ska ut och fara idag.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Hemma hos mig är det tvätten ett "karlgöra" och det är ganska skönt:o)Kul att läsa din fina blogg.

    SvaraRadera
  2. Du är så snygg i Frilldressen och jag ska baske mig också ha den i dag :)
    Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Hahaha... jag tror att dom vid födseln är programmerade på detta sätt!!
    Min sambo får absolut inte tvätta med tanke på alla fina och ömtåliga blusar man har...
    Älskar din blogg och alla dina fina bilder!! Blir glad varje dag.

    Kram SANNA

    SvaraRadera
  4. Jätte fint!! Du passar så bra i den :)
    Och nej, hemma hos oss sköter nog jag tvätten! Instämmer med föregående, vågar inte ha sambon att tvätta alla mina älskade kläder.. :)

    kRAM

    SvaraRadera
  5. Hos mig är det också sambon som gör det mesta av tvättandet. Inte alltid men oftast.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hos oss tvättar maken mest men det beror på att han tränar väldigt mycket och då blir det mycket tvätt. Mina Mollysar mfl tvättar jag dock helst själv efter att han krympte en av mina fallskärmströjor som jag älskade :-D

    Frillen är super på dig!
    kram!

    SvaraRadera
  7. Ogillar starkt orden "hjälpa till" när det gäller män och hushållsarbete. Dock håller jag med om att i alla fall min man är ganska oaktsam eller helt enkelt taktisk när det gäller att ignorera viktiga plagg i tvätthögen. Men han slipper inte undan för det. Det är helt enkelt för mycket tvätt för att en av oss ska orka med det!
    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar