VivanDivan

VivanDivan

fredag 17 februari 2012

Lyxfrukost på jobbet och två paket

Halloj sötisar! Ikväll är jag ensam med barnen och Ts äldre dotter E är här också i helgen. T själv är på firmafest. De skulle inviga sin nya bastu på kontoret och det känns väl som en bra anledning att ha lite fest :) Men vi har lite fest här hemma också med kebab med ris till mamman och pizza till barnen. De har precis satt på en film som de sitter här och tittar på medans jag sitter med datorn i knät.

Imorse kände jag verkligen att jag vill lyxa till det lite med lite gott att snaska på så jag stannade på Pressbyrån och köpte lyxfrukost.

P1210099

Två smoothies, supergod macka och en Cola Zero. Blev ett gäng frukt också. Ser ni den glada gubben i bilden? Inte helt planerat men blev lite kul….

Tyvärr blev detta det enda jag fick i mig under dagen för det var lite körigt så lunchen hanns inte med. Så nu var jag verkligen vrålhungrig kan jag säga…

Fick två paket idag också och jag är väl sådär nöjd. Båda plaggen satt bra men med tanke på vad jag skrev om igår så är jag lite lur på om de kommer töja sig….suck, och inget av dem är ju helt lätt att byte…

P1210100

Kan ni gissa?

P1210101

…och det här då? Vad kan det vara? :)

P1210102

Jag ska prova imorgon så får ni avgöra om jag ska behålla eller inte…Eländigt, tror alltid att jag behöver större storlek än jag verkligen behöver….

Hoppas ni får en mysig kväll. Själv ska jag sikta in mig på nån av dessa senare på Headweb…

doublefrightNightredstatestraw_dogs_ver7_xlg

Nån som sett nån och kan rekommendera? Vet inte riktigt vad jag är mest sugen på ikväll men som ni ser inte komedi eller drama Smile

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Jag blir skraj bara jag ser på omslagen. Sa du att du bodde på landet i mörkret och ingen man hemma, huu. Inte sett någon men skulle valt Richard Gere lite ögonfröjd fast det är klart kanske inte för dig,du är ju så ung:)
    De översta jeanden kommer bli såå coola på dig, jag älskar dem, fast är för gammal för hängslen som hänger tyvärr:) De vita Jeansen från Odd Molly är också supersnygga, hoppas de känns bra så du slipper skicka tillbaka.
    Ha en trevlig helg.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  2. Låter som ni har en mysig hemmakväll, för dig o barnen! Vad kul du fått paket, är så nyfiken på Mollyjeansen! Ska bli intressant höra om hur storleken är på riktigt.. Har inte tagit mig mod att beställa. Hört både si o så om storlekarna! Har stlk.2 på alla mina Mollyjeans men dom vita sägs ju vara extremt små, därav mitt velande. Äntligen någon som kan skriva hur det verkligen är!
    Ha en skön biokväll!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Frukosten ser verkligen god ut. Ska bli roligt att se plaggen på, men tråkigt om de är för stora. När det kommer till filmvalet har jag tyvärr inget tips.
    Ha så mysigt med barnen.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Najs Frukost! Älskar smoothie oc frukt, helst grapefrukt! Ska bli spännande och se vad du har i paketen, hoppas att det passar!
    Kram och ha en skön fredagskväll

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar