VivanDivan

VivanDivan

fredag 3 februari 2012

IT-supporten, drömmar och Ester Elenora Louise Silk dress

God morgon! Lång rubrik idag men när jag inte skriver på kvällen också så har jag sååå mycket jag vill skriva om så fingrarna glöder :-)

Jag kom hem rätt sent igår för jag stannade hos mina föräldrar och hjälpte pappa få igång sin nya Ipad som han införskaffat. Tänk hur lustigt det är med det där med “data”. Får ofta frågan från släkt och vänner: “Du som håller på med data, kan du hjälpa mig med….” eller “Nu har jag fel på min skrivare, kan du tala om vad felet är”, eller “ Jag får blåskärm, vad beror det på?”. Är ju lite lustigt det där. Visst, jag jobbar med IT men för det kan jag ju inte allt om ämnet och speciellt hårdvaran är jag helt värdelös på. Men jag jobbar ju med “data” så jag borde ju kunna allt om ämnet :-) Förlåt att jag ironiserar lite men det är lite kul….Precis som att man skulle fråga en hjärtkirurg om vad som är fel på min lilltå. Nog för att man ju inom sitt yrke har en viss förståelse för många områden men det är ju omöjligt att veta allt.

Men min far lyckades jag hjälpa i a f så nu har han en kul leksak…IT-supporten utförde sin task på bästa sätt…

Dagens idag blev mitt Traderafynd från förra veckan som jag fick vänta lite extra på men det var det värt. Ester Elenora Louise Silk dress. Den är härligt ljusgrå med små prickar i powder som liksom står ut från tyget. Härligt sidentyg och faktiskt satt den helt fantastiskt bra. Ester Elenora har ju som bekant one-size och ibland passar de mig och ibland är de hopplöst för stora. Men den här är jag nöjd med. Hade tänkt ha den till jeans, kraftiga boots och en grovstickad sjal men eftersom vi i kväll ska ha inflyttningsfest/afterwork på vårt nya kontor på jobbet så ville jag dressa den lite och då blev det underklänning Odd Molly Rock-a-fellow silk dress i vintage chalk och strumpbyxor. Skor Jeffrey Campbell.

P1200947P1200949P1200950P1200948P1200952P1200951P1200953P1200955P1200956P1200957

Inatt drömde jag verkligen en sååå skum dröm. Jag drömde att det började växa hår på min näsa. Och hur mycket jag än plockade och rakade så växte det bara ut mer och mer. Hur snyggt liksom? Så är det en sanndröm kommer jag och ser ut såhär imorgon…

P1200957_hår

Ha nu en fin fredag så hoppas jag vi hörs snart igen…Har varit urdålig att uppdatera den här veckan och även att svara på era fina kommentarer. Fattar liksom inte vart tiden tar vägen. Man går upp, jobbar, äter och sover typ.

Men det kanske blir bättre när dagarna blir längre och ljusare….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Ja du den klänningen var värd att vänta på - hur söt som helst :) Hoppas att det blir trevligt i kväll!
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Looking goood as always!!!
    Ha en bra dag/kväll trots kyla å blåst brrrr...
    Kram Tina

    SvaraRadera
  3. Superfin klänning, passar perfekt med Rock A Fellow silk dress, men nu kommer jag till min ständiga fråga :-), vad har du under Rock a fellowen ? Tycker själv den är lite för urringad med bara BH så behöver tips på något bättre.
    Tusen tack /C

    SvaraRadera
  4. Haaaaa....du är för rolig! Hår på näsan;)
    Men du är tooooooksnygg i detta!! Helt underbart fin på snygga dig!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  5. Gudars va fin den är! Tusen tack Vivvi att du visade den på, dina bilder övertygade mig nu att jag MÅSTE beställa den :D annars är jag tokig! Färgen ser helt fantastisk ut. Jag lånade en bild till bloggen där färgen är såååå fin, hoppas det är okej. Har länkat bildkälla :) Säg till annars så byter jag bild givetvis!
    Du är helt otroligt snygg i din EE klänning :) Ha en underbar fredag & helg!

    SvaraRadera
  6. Supernice klänning! Känner igen det där med att jobba med "data" mycket. Har själv jobbat med supprt tidigare i över 10 år, mn mycket har hänt sen dess.... Maken får supporta halva bekantskapskretsen med IT prylar och ibland ångrar han sig om man säger så.... :) kram Milla

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar