VivanDivan

VivanDivan

söndag 12 februari 2012

Vår tjejdag i bilder

God morgon bloggisar! Antar att många av er ligger och sover fortfarande men här är vi uppe och pigga och laddade för gympa och innebandy. Idag ska gympan bli extra kul för man har sååå mycket input från förra veckans kurs. Hoppas barnen gillar det också :)

Gårdagen blev ju lite avtrubbad och jag vill tacka er alla för era fina kommentarer efter mitt inlägg igår om anonyma påhopp. Och ni har ju helt rätt, det är sååå onödigt att lägga energi på och man borde bara ignorera det. Det gör jag när det gäller det elaka som kom igår. Bryr mig inte alls men det jag vill försöka lyfta fram är att detta faktiskt är något sååå vanligt förekommande på nätet idag. Vart man än är in och kikar så nog ska det vara rötägg där och lämna små smutsiga avtryck. Och visst är det så att man blir påverkad mer av ett elakt än fem snälla. Så funkar vi ju . Men jag blir bara så förvånad varje gång för jag vill ju tro att alla människor är goda och har goda intentioner. Men så är visst inte fallet så nu lämnar vi det….

Igår hade vi en underbar dag jag och Emilia. Började med tågresa till Västerås

IMG_0596

Förväntansfull. Åker inte tåget snart

IMG_0600IMG_0598IMG_0599

Klart man ska ha fika med på tåget. Muffins och juice

IMG_0604

Kolla! Vad såg hon nu?

IMG_0606

Happy Meal på McDonalds innan bion. Även mamman tog ett Happy Meal så vi kunde ta hem en leksak till Felix också.

IMG_0608

Glada tjejer

IMG_0610

Tänk att det faktiskt kan vara himlans gott med McDonalds när man aldrig äter där annars

IMG_0611

Lillsnuttan har växtvärk å det grövsta så lite massage sitter inte fel

IMG_0615

Utanför bion. Mästerkatten it is. Men vi valde icke-3D-föreställningen för Emilia gillar inte de där tunga glasögonen man måste ha på sig. Fanns Mästerkattenmeny med popcornskål och flaska. Det fick förstås följa med hem…

IMG_0617

Efter bion stod shopping på schemat. Vi gick i några affärer och botaniserade och hon fick välja alldeles själv. Det blev lila kjol, topp och kofta från Noa Noa.

IMG_0618

Undrar vem hon brås på….? Smile

IMG_0619

Sen var det frisörbesök. Hon har inte så mycket hår min dotter och jag såg likadan ut när jag var liten så jag har hoppet att det ska komma mer. Men nu var det jättelänge sen hon klippte sig så det var riktigt fjunigt.

IMG_0622

Det är sååå kul att gå till frisören

IMG_0621

Hon njuter verkligen min lilla tjej

IMG_0624

Vi hann faktiskt med en sväng till leksaksaffären också innan tåget skulle gå och lite nya djur till samlingen blev det. Emilia sitter med sina två påsar och väntar på tåget

IMG_0626

Och mamman på ett hörn. Ingen shoppingpåse till mig idag förrutom en ICA-kasse fylld med popcornkartonger och Happy Meal…

IMG_0631

De hade nån drive i Noa Noa-butiken så Emilia fick ett fint hopprep och jag en sjal.

IMG_0632

Jättesöt påse

IMG_0633

Med silkespapper förstås

IMG_0634

Lek en stund med de nya djuren. Den stora dinosaurien hade hon valt till Felix. Gissa om den lille dinosaurieälskaren blev lycklig när vi kom hem

IMG_0637

Nyklippt. Hon fick massa glitter i håret av frisören men det syns tyvärr inte på bild. Vägrade dock mössa efteråt och skulle AAAAALDRIG duscha mera Smile

IMG_0641

Efter pizza-mys med killarna i familjen och Melodifestivalen (som för övrigt var betydligt sämre än första omgången) somnade vi gott i soffan

IMG_0645

En perfekt dag med en perfekt dotter. Nästa gång är det sonens tur.

Nu iväg på gympan. Ha en bra dag bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder!!! så söt hon är din lilla tjej!... och ja sådan mor sådan dotter*ler* samma hemma hos mig:)
    Ha en fin söndag! kram

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig dag för din lilla tjej! Och för dig såklart :-)
    Vilken skillnad det är att dela på barnen och göra något speciellt för en i taget. Eller rättare sagt det behövs inte mycket för att en dag ska bli speciell när man gör något med bara en... Ja, jösses vad jag vecklar in mig, men jag tror du förstår vad jag menar.
    Ha en fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Så trevligt!
    Hoppas min kommande son också vill göra saker med mamsen sen :-D
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vilken mystjejdag sånt som förgyller !! Ska också ha en med mina tjejer de är lite större men vi ska fika shoppa och gå där de vill de är sån lycka!!

    Tråkigt med påhopp förstår att de sätter sina spår man blir sårad de lyckas ju med sina terrorangrepp men nya tag och sopa den bakom dig och njut av eran mysdag igår och denna sköna söndag som nyss startat !!

    KRAM
    /Tina ♥

    SvaraRadera
  5. Ååh, vilken dag och vilka minnen! <3 Det är länge sen vi haft en sån dag och ska definitivt göra något åt den! Tackar för inspirationen alltså ;) Fina du i Frill klänningen!!

    SvaraRadera
  6. Vilken supermysig dag ni har haft <3. Det är så härligt att ha sådana dagar ibland när man kan ägna all tid åt en liten person. Bra att du visade detta så jag blev påmind att ge mina barn detta. Så nu har jag tre sådana dagar att se framemot. Med tanke på att denna mamman var ute och fladdrade hela långa dan igår och barnen ställde upp supersnabbt för sin mamma!
    Och den anonyma idioten som besökte din blogg igår kan ta något gammalt över sig.

    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig mysdag ni hade. Mina killar är inte mycket för att vara med mamma, men pappadagar blir det många av.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken mysig dag ni hade:) Kram!

    SvaraRadera
  9. SÅ trött man blir, när man varit ute med mamma. Mor och dotterdag är verkligen trevligt. Det har jag ofta tillsammans med min dotter ( hon är 30 år ). Det är oerhört viktigt för oss. Ha en go`dag önskar Eva L. i BLekinge.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar