VivanDivan

VivanDivan

onsdag 2 mars 2011

Vivvi goes businesswoman, Dumma mej och ChillNorway Wind Top

Godmorgon kära bloggisar!

Imorse fick jag för mig att jag skulle klä mig riktigt “business”. Ibland får jag de infallen. Var riktigt trött på den stilen efter att jag bott i England och då var tvungen att ha dräkt på jobbet men visst känner man sig lite auktoritär och lite “viktig” när man har typ kjol, nylonstrumpbyxor, blus/finskjorta och kavaj? Jag gör i a f det.

Skjorta G-star, kjol Dr Denim och stövlar Friis & Company. (Inte helt nöjd med stövlarna, ser väldigt klumpiga ut på mina pinnar till ben. Usch, måste börja träna nu så man kan lägga på sig lite muskler)

P1070116P1070115P1070108P1070114P1070113P1070112P1070110P1070107P1070109

Har liksom inte så mycket annat att rapportera idag, var en helt vanlig dag igår och det kommer bli en vanlig dag idag. Emilia har antagligen balett. Vi har lyckats slarva bort schemat och jag vet att det skulle vara inställt några gånger under våren och i o m att det är sportlov nu är ju risken stor att det är det ikväll. Jag har i a f förberett henne att det kanske inte blir någon balett ikväll. T är borta på jobb så jag hämtar barnen idag och det betyder att det blir lite tidigare från jobbet. Då ska vi passa på att mysa riktigt. Fick en ny film i brevlådan igår “Dumma mej” som visst ska vara jätterolig så den blir det nog…

dummaMej

Visst är förresten den här blusen från ChillNorway supersöt? Den har jag inte sett förut men surfade in på deras hemsida igår och fick se den. ska jag definitivt spana efter. Wind Top heter den visst.

ChillNorwayWindTop

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Snyggt med lite business-look emellanåt! Och angående pinn-benen; var glad för dina slanka ben! Mina tjockvader är oftast inte heller så snygga i stövlar ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Pinnben...nä - superstiliga spiror skulle jag benämna dem! Du är supersnygg i dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Fina Vivvi! Jag tänkte bara tipsa dig om att NANTUCKET tagit in denna vackra blus från Chill Norway och jag har beställt hem den i vitt. Ska bli spännande att se hur den ser ut IRL.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. Tack tjejer! :-)

    Odd Molly-holic, tack för tipset, ska genast kika. Blir spännande att se den på dig :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar