VivanDivan

VivanDivan

tisdag 22 mars 2011

Inga paket idag heller…snyft…

God eftermiddag! Det var inga paket i lådan idag heller. Väntar på inte mindre än tre stycken mycket olika saker. Fick mail idag från webshoppen som jag beställt en av sakerna och de har råkat skicka mitt till någon annan. De skulle försöka få tag på personen och få tillbaka den för att sedan skicka den till mig. Som kompensation skulle jag få 100 kr i rabattcheck nästa gång jag handlar. Får väl duga…Andra paketet är ju från over there och Deepfling och det kan väl ta sin lilla tid antar jag. Tredje paketet är jag lite hemlighetsfull till. Är en gammal goding som jag köpt av en bloggvän och den måste ju bara dyka upp imorgon…

Tills vidare får jag gå i mina gamla paltor ha ha. Sugen på vår nu så idag blev det kjol från g-star, blus MonRow, korta tunna leggins och skor Nelly Shoes. Inte någon ute-outfit än men vad fasen, vi är ju bara hemma idag…Funderar på om jag ska ta en sväng till solariet snart. Kan vara lite skönt med färg på kroppen inför sommaren. BUS i all ära men det kör jag ju bara när det är något speciellt. Vore nice att kunna visa benen utan att vara kritvit….

P1080066P1080069P1080068P1080067P1080064P1080063

Återkommer med ett recept senare. Lagade så god korvgryta. Enkel vardagsmat som gör att man står ut med korv minst en gång i veckan som önskas i denna familj.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. De gamla paltorna får duga! ;-) Jag väntar också på tre paket! Alla från over there och ett är absolut borta... Men förhoppningsvis dyker det upp snart!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Snyggo!

    jag väntar också upp till flera paket, jag hoppas verkligen inte dom är skickade till fel kund *fniss*

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får era paket snart tjejer. Suger verkligen att gå och vänta och det aldrig kommer...
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar