VivanDivan

VivanDivan

fredag 4 mars 2011

Rosa, rosa, rosa

Godkväll! Idag var jag in på en butik i Västerås som heter Tullhuset Living. de har inredninsprylar och kläder och märken som Odd Molly, ChillNorway, Ester Elenora, Hunky Dory och Du & Jag. Snacka om att man var i himlen och tjejerna som jobbar där är sååå himla trevliga och hjälpsamma. Provade lite Odd Molly koftor och vi kom tillsammans fram till att denna skulle passa mig bäst både i färg och modell. Jag hade dock varken tänkt denna modell eller färg så jag ska tänka över helgen men jag har nog redan bestämt mig. Den var ljuvlig verkligen….Vad tycker du? Är den jag? Jag blev i a f kär och ångrar att den inte fick följa med direkt. Men på måndag blir den nog min (om nu de inte skulle sälja alla tre 1or i helgen förstås)….

m11-139-654-5513-front-2-6

På tal om rosa, har jag nog hamnat i en rosa period just nu, Så trött på det mesta i vårt hem och nu fick jag för mig att jag skulle pimpa matsalen lite med just rosa. Var ner på stan och köpte lite blommor, ljus, en duk mm men jag blev inte helt nöjd. Fasen vad kass jag är på inredning….

Hibiskus med ny kruka…

P1070202

Fönster

P1070203

Liten godisskål för 50 kr på en butik i småstan som firar 50 år och hade massa erbjudanden. Lite söt tyckte jag men jag vet det sjutton vart jag ska ställa den…

P1070205

“Krispiga tulpaner” (Var bara tvungen att skriva det. Såååå många bloggare som skriver att de har krispiga blommor. Var sjutton ligger krispigheten? Fattar inte riktigt hur tulpaner kan vara krispiga. För mig är chips eller chokladkex typ krispiga….eller?)

P1070209

Litet ljusarrangemang jag fixade till

P1070213

Ljuslykta

P1070214

Njae….vet de f-n…blir nog att sova på saken. Dock var det jättesvårt att återge färgerna på bild. Duken är inte riktigt lika skrikande cerise som det ser ut…

P1070238

Den här har ni väl sett på dagens bilderna. Inte så snygg såhär men blir riktigt mysigt när man tänder alla ljusen…Lägg märke till de fula kontakthålen (dock utan elkablar förstås) som väntar på lock. Tänk att sånt alltid blir kvar när det är renovering på g. Och man ska vara gift med en målare…

P1070236¨

Och så lite refreshing på vardagsrumsbordet. Bytt ut julstjärnorna mot en sån där vad-de-nu-heter-stenväxt och en liten söt skyddsängel. P1070234

Och liten marktäckare av något slag. Helt värdelös på blomsternamn men söt var den och jag har planterat den själv i krukan :) Riktigt krispig ha ha (var bara tvungen)

P1070235

Nu sitter jag i soffan med ett glas vin och mina favvochips. Seasalt & malt vinegar chips. Smaskens

P1070228

♥ Puss & Kram♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Fina blommor och grejor! Gör mig glad att titta på.
    Ha nu en jättefin helg och jag hoppas du får tag på din Canna!
    kram

    SvaraRadera
  2. Jag blir alltid lite rosa på våren, misstänker att det är vårkänslorna ; )
    Men den är superfin, både i modell och färg så jag tycker den är given till dig och din hårfärg!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag har den rosa Canna Cardigan och jag älskar den!! Den skulle bli superfin på dig nu i vår och sommar!! Rosa är ju aldrig fel enligt mig!!

    Kram.

    SvaraRadera
  4. Canna cardigan är fantastisk! Har provat och är sugen:) Vad fint du har hemma! Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Cannan är fantastico och du har ju gjort jättefint hemma!
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Rosa är en helt löööööövlig färg, men de visste du nog innan;) Ha ha...krispigt jag...är det inte när tulpanerna är så härligt frasiga? Jag har nog själv använt det ordet, låter fräscht tycker jag;) Kollade in den koftan i veckan och den är sååå snygg!

    Kram vännen!
    Adela

    SvaraRadera
  7. Såklart att den rosa ska flytta hem till dig..kommer passa din stil perfa..!!

    Kripspighet är när det frasar om tulpanerna och deras härliga färger ett underbart uttryck tycker jag som ÄLSKAR TULPANER känslan får man fram bara av att läsa :) skålen ska du ha i fönstret el på borden underbar är den bra köp!!!
    Älskar inredning alltid gjort gillar att styla och inreda och att läsa alla härliga bloggar att få tips mm hihi .. OCH härma efter lite oxå alltså ;)

    Ha en toppendag och rosa är ljuvligt att ha hemma som accentfärg!!

    KRAM på dig

    SvaraRadera
  8. Ja, den rosa är lovely, blir nog ett köp när jag orkar. Inte någe shoppingsugen just nu.

    Tack snälla ni för fina ord

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar