VivanDivan

VivanDivan

fredag 25 mars 2011

Har ni provat veckohandla med trötta barn kl 19 en löningsfredag?

Jag ångrar verkligen allt jag skrev imorse om att det var så problemfritt att handla med kidsen. Fy tusan. Jag vart lite sen idag från frisörenså jag hämtade inte upp dem förrän runt kvart i sju hos svägerskan och svågern.

Det började bra med två glada små barn med varsin kundvagn.

DSC00550

Sen ballade allt ur. Emilia blev helt plötsligt sååå kissnödig och kunde minsann INTE hålla sig. Bara att lämna kundvagnar och ut till toaletten som ligger utanför kassorna. Toalett ur funktion, vad gör man liksom? Bara att springa  ut på parkeringen och hitta ett buskage. Vet att det är förbjudet att kissa offentligt men vad fasen, vilken polis skulle bry sig om en 5-åring som absolut inte kan hålla sig.

Sen var det konstant gnäll och tjafs om vem som skulle ha vad  i sin vagn. Felix välte sin vagn  2 gånger, lade sig på golvet och gastade 1  gång och när jag stod i kassan sprang de iväg till den penga-styrda bilen i entrén. Utom synhåll för en stressad, hungrig, svettig och stissig mamma i en knökfull butik. Har folk inget bättre för sig än att vara i mataffären vid den här tiden en fredag?

Tur att kidsen fått pannkaka för när vi kom hem var klockan åtta och mamman var inte sugen på att laga mat. Nu har de somnat i soffan till Let’s Dance och detta är min middag

P1080275

Skogaholmslimpa med skinka och gurka, ett glas vin och så en påse blandade nötter annat natrugodis.

P1080277

Ja, detta blev visst ett eget inlägg.Hade lite mer att skriva om idag men får göra ett inlägg till tror jag. Återkommer om en stund med Tradera-lycka, ny vårkappa och min färd  till jobbet. Kan det va nåt? :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Stackars dig! Låter inte så himla roligt! Jäklar vad sugen jag blev på såna där Wasabi-nötter nu;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Jeeez vilket kämpande! Å ser att du äter middag a la Frösötös ;)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Linda: Egengligen kan man ju bara skratta åt det. Får ju skylla mig själv när jag prompt måste handla sådär sent. Damen i kassan fick sig ett gott skratt i a f :-) Jag lär ju inte vara ensam om att ha varit med om kinkiga barn i affären

    Frösötös: Ja visst är det en kulinarisk upplevelse med limpsmörgås och vin. Smaskens :)

    Kram på er brudar

    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar