VivanDivan

VivanDivan

fredag 18 mars 2011

Så här går det till när Vivvi är i provhytten

God kväll bloggisar. Jag blir alltid så inspirerad av alla snyggingar därute som lägger upp provningsbilder och ni är så duktiga. Själv hatar jag att prova. Provhytter har ofta fruktansvärt dålig belysning som förstorar och förtydligar varenda liten skavank. Dessutom är det trångt, svettigt och rent ut sagt olidligt tråkigt. För det mesta köper jag saker oprovat och funkar det så funkar det. Gillar nästan Mickans koncept i Solsidan i avsnittet där hon köper på öppet köp ha ha…

Nåja, idag for jag runt som en tok på lunchen för att hitta en partystass tills imorgon då jag ska iväg med tjejklubben igen. Hittade ingenting så det blir att riva i garderoben ikväll få se vad man kan hitta. Lånade ett par toppar av syrran också få se om något passar. Men när jag var in på MQ hade de jättestora provhytter och då tänkte jag, äsch, vad fasen upp med mobilen och prova lite nytt från G-star. Och sagt och gjort, urkassa bilder men fina kläder. Ett av dessa tre följde med mig hem men vilken får ni se en annan dag…:-)

Först ut är Ali Dress som jag varit jättenyfiken på. Den är i tunt superskönt jeanstyg och verkligen fin. 1299 kr om jag inte minns helt fel. Jag provar strlk Small och den är perfekt.

DSC00547

Här är den på en snygg modell också

G-starAliDress

Näst ut är Alcatraz tunic i supertunt bomullstyg med dragsko bak som ger jättefin baksida. Lite ränder i tyget, små fina detaljer som alltid med G-star och verkligen superskön. Hittade dock ingen bra bild på nätet så ni får hålla tillgodo med denna. Jag provar den i strlk XS och den är väldigt stor i storlek. 1099 kr tror jag.

DSC00545DSC00546

Sist ut är Correct lines suit jacket. Väldigt stilren och tidlös kavaj som känns välsydd och med de små fina detaljerna igen som gör att jag ofta väljer G-star. Var också in och kände på den billigare varianten jag visade i gårdagens modemåsteinlägg på H&M och jag måste tyvärr säga att det verkligen känns att det är skillnad på kvalitet och känsla och trots priset 2299 kr känns den som att den är värd det för den håller i mååånga år. Jag provar den i strlk 36 (varför de har S,M,L på vissa plagg och 36,38,40 på andra har jag ingen aning om, lite skumt)…

DSC00543

Bild nedan från ssense.com

g-star2299

Jaha, det var allt för denna gång. Nu har jag gjort min första officiella blogg-provning. Nästa gång blir det något annat märke….Och vilken av dessa tror ni fick följa med hem?

Har ju väntat hela veckan på två paket och idag kom det ena. Skickade mail om det andra och det ska vara skickat så jag får väl vänta tills på måndag och har  det inte kommit då blir jag sur….I paketet som kom fanns denna:

P1070935P1070934

Kavaj/jacka från Fornarina som jag klickade med superbra rabatt på Ellos. I tunt skönt trikåtyg. Ja, jag vet att jag köpte en till grön jacka den här veckan men det är liksom inte samma tyg eller modell så detta är också en keeper. Dock liten i strlk och så är det ofta med Fornarina. Denna är strlk 40 och sitter lagom på mig som normalt har 36.

Jaha, det var allt för nu. Vi hörs senare kära bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Fina plagg från G star, tror att du tog med klänningen hem... :)
    Fornarinajackan har ju jag med, den är så skön och mjuk!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag gissar på Correct lines eller klänningen.
    kram

    SvaraRadera
  3. Gissar på klänningen med;) Fornarinakavajen var ju suuupersnygg!!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar