VivanDivan

VivanDivan

onsdag 25 januari 2012

Bootcut…jeansfilosoferar

God morgon! Idag är det en mycket gladare och bättre dag känner jag. Humöret är på topp och gårdagens pest är glömt for now :)

Idag ska jag till frisören och byta extensions samt klippa ur håret lite. Men jag hade tänkt färga rötterna igår hemma och det glömdes helt bort…grrr. Hoppas det går bra ändå så får jag färga håret själv ikväll istället. Tycker det känns så onödigt att lägga till pengar för att färga rötterna när jag lika gott kan göra det själv så jag får väl skämmas lite för frisören över min taskiga utväxt :-) Dessutom är det idag bara fönat och totalt ofixat så det känns som det bara hänger och slänger runt ansiktet….hua, löööve hairspray, vax, dust-it och allt annat klet man kan ha i håret…

Idag tänkte jag skriva lite om jeans. Jag har alltid varit en jeanstjej och testat allt från skinny till baggy och det är ju verkligen ett perfekt plagg. Nu har jag kört på skinny-jeans med lite stretch de senaste åren förrutom mina baggysar som jag älskar, eller som T kallar dem “rövhängsbyxor”. Men förr hade jag nästan alltid bootcut eller vad det heter och så idag fick jag för mig att plocka fram ett par såna så in med huvudet före i garderoben och grävde fram ett par…Men det är ju som så med jeans (och kläder överuvudtaget) att man får lite olika kroppsform beroende av plagget och med bootcut så tycker jag man känner sig kortare och bredare vilket gör att man med fördel kan ha ett par riktigt höga klackar till. Har man en kort top till blir benen dessutom längre känns det som så så blev det idag :)

Jeans Replay, blus Odd Molly Rosanella top strlk 1, kofta Odd Molly Jumble Knit cardigan strlk 1 och skor Jeffrey Campbell…

P1200829P1200828P1200826P1200830P1200825P1200831P1200832P1200833P1200835P1200840P1200838P1200839

Ha nu en underbar dag för det tänker jag ha idag. Inget kan förstöra mitt glada humör idag känner jag :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Fasiken vad du är snygg i ALLT!!! Man kanske skulle ta leta fram de där bootcuten som ligger gömda väntar på att få användas !! Håller med dig ang känslan att kännas kort el kortare å bredare än vad man är , bara känslan hoppas jag iaf på mig du ser jag fantastisk ut älskar blusen vart har den varit inte sett !!! hmm ett tradera sök kanske man skulle göra el är den fr våren 2012 ??!!!
    Ha en fin dag fina du♥
    /Tina

    SvaraRadera
  2. Som alltid, Hej Snygging!!
    Jadu, håller helt med om att du är en jeanstjej. Du passar bra i allt å andra sidan :-) Med den bredden på höfterna skulle jag också ha jeans. Lite avis är jag allt ;-)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Så fint med koftan och Rosanellan. Ûber!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Wow - det där var verkligen snyggt! Jag ska också göra en djupdykning efter mina gamla jeans för jag gillar bootcut :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilket sammanträff. Jag skriver också jeans och 70 tals brallsen i dag. Jag älskar jeans med lite vidd nedtill då jag känner mig längre, men det kanske mest beror på att jag har klackar till:)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jättesnyggt! Jag älskar bootcut och flare och äger nästan inte ngra andra jeans. Snyggaste modellen för mig. Kram

    SvaraRadera
  7. Äääälskar kombon bootcut och Jeffreys! Så grymt snyggt! Kram

    SvaraRadera
  8. Jag trodde att jag lämnat bootcut bakom mig för alltid, men nu vet jag inte. På dig är ju allt snyggt :) Det svåra är att hitta "vardags"-skor som passar till. Jag har ju inte ofta högklackat till och converse till bootcut känns liksom inte så snyggt... När vi ändå skriver om jeans: Har du tid att svara på hur Dr Denim är i storkek? Kan du tex. avslöja vad du har för storlek och vad du har för midje- och höftmått? Kram :)

    SvaraRadera
  9. I love the Rosanella blouse with the White t-shirt and jeans. I never would have thought of it but it looks fantastic. I will try it if you don't mind having a twin in Canada.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar