VivanDivan

VivanDivan

lördag 14 januari 2012

Slapping och sällskapsspel

God morgon! Just nu sitter jag här och tittar på granskrället som nog borde kastas ut idag liksom alla andra julsaker men varför får jag sån himla ångest. Även om jag längtar till ljusare tider och vår så är det så vemodigt varje år när julen ska ut. Tomtar och sånt kan jag gärna ställa undan men just granen och stjärnor och stakar i fönstren är ju så himla mysigt så dem saknar jag. Men,upp med lite ljusa gardiner i köket och lite tulpaner på bordet så kanske jag glömmer julgranen :)

Så här ligger vi allihop just nu, utslagna i soffan och Chewie the cat får visualisera det…

P1170916P1170917

Idag tänkte vi ta en lugn mysdag tror jag. Vi har en hel hög nya spel som barnen fick i julklapp som vi tänkte spela och kanske en promenad i det fina vädret.

DSC_0452

Absoluta favoriten just nu är löjliga familjerna. Det lustiga är att när vi öppnade den så insåg jag att precis samma spel med samma bilder hade jag när jag var liten. Vilka minnen….jag brukade leka att det var riktiga familjer som träffades och bla bla bla…

P1200741

Felix måste prova sina “spring-skor” också för imorgon ska de börja spela innebandy. Emilia kan ha sina från i höstas men Felix hittade jag inte i veckan så det måste letas idag. Kan han inte ha dem blir det en tur till stan för att köpa nya…

Ja, det är väl pretty much hur vår lördag kommer se ut här hemma. Tänkte göra fisk på planka ikväll men måste hitta nåt bra recept på nån sås att ha till…Får se hur det går :)

Nu soffläge en stund till, har börjat på en ny serie som finns streamat: “Game of thrones”. Grymt bra…

Game-of-Thrones-game-of-thrones-20131987-1280-800

Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Låter som en bra plan för en lördag. Här åkt all julbelysning ut på morgonen, och fy vad mörkt och trist det blev. Måste köpa blommor jag med tror jag.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar