VivanDivan

VivanDivan

lördag 14 januari 2012

“Jag orkar inte gå!” “Jag är hungrig!” “Jag vill fika nu"!”

Känner ni igen dessa meningar? Ungefär så lät det när vi var ner på stan idag och det var inte nog med det. De frös, var trötta, ville ha vantar, ville inte ha vantar, ville ha Star Wars plåster som förstås inte fanns på apoteket, ville ha rosa springskor, ville inte prova….

Kan ni gissa nu vad jag syftar på? Mina små underbaringar slog nog världsrekord i tjat och gnäll idag så det vart snabbt ner på stan, fixade inneskor åt båda, in på apoteket för att köpa plåster, nässpray och salva och sen fort hem. Promenaden struntade vi i för gnälligheten var verkligen sååå drygt idag. Ibland är de inte riktigt på topp de små :)

Dagens idag består av jeans G-star, underklänning Odd Molly Rock-a-fellow silk underdress i dark berry, wrap Cream, sjal Love Forever och stövlar UGG

P1200742P1200743P1200744P1200745P1200746P1200747P1200748

Oooops, jag bjuder på en blooper också…

P1200749

Nu ska vi fixa lite hallonpaj till eftermiddagsfika. Felix har visst namnsdag idag såg barnen på Bollibompa imorse. Vi brukar inte fira namnsdagar men lite fint fika kan man ju kosta på sig :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Det låter tufft. Man kan ju bli tokig på sådant och vissa dagar är värre än andra. Men snygg är du som vanligt! Kram

    SvaraRadera
  2. Vissa dagar är nog gnälligare än andra? :-)
    Superfin wrapp det där, ljuvlig.

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jo, jag tror jag hört det tillräckligt med gånger själv i dag.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jo tack, det beteendet känner vi allt igen:) Då är dom billiga dom små liven. Men du är i alla fall skitsnygg i dag! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar