VivanDivan

VivanDivan

söndag 8 januari 2012

Några timmar för sig själv och vad gör man?

Halloj bloggisar. Idag åkte T och barnen iväg på innebandymatch och blir borta hela eftermiddagen och vad tror ni att mamman i familjen gör då? Man hade kunnat tro att jag skulle jobbat lite, eller tittat på True Blood, eller promenerat, läst en god bok, “hemma-spaat” eller nåt annat trevligt men nej då, hon sover bort två och en halv timme. Is this for real? Tänke att jag skulle lägga mig en stund på sängen. Två av kissekatterna låg som små varma spinnmaskiner och det såg så inbjudande ut att jag lade mig bredvid dem och somnade. Vaknade nu med ett ryck och kände att egentligen skulle jag kunna sluta ögonen igen och sova vidare men nåt vettigt ska man väl ta sig för när man har några timmar för sig själv. Borde kanske ge mig ut och få mig lite frisk luft eller nåt men jag tror nog det blir lite vampyrer istället :)

Kamerabatteriet är urladdat så det blir inga bilder på slömyset men ni kan få ett par andra bilder från häromdagen som visar hur jag suttit de senaste kvällarna med datorn framför mig och alltsomoftast en liten Chewie i knät. Ett vinglas minsann också i fredags…

DSC_0550

Den katten har de mest skumma sovstilarna. Han ligger inte ihoprullad som vanliga katter utan oftast på rygg med alla fyra tassarna spretandes åt alla håll.

DSC_0545

Och just det, jag har ju blivit mormor också. Ser ni att jag är barnvakt här ovan till Emilias nya docka Lily som hon fick i julklapp. Helt fantastisk docka som känns som att hålla i en riktig bebis. Sådär tungt huvud och otroliga detaljer. Kan t o m ha en riktig napp. Hon förtjänar ett eget inlägg inom kort tror jag:)

DSC_0548

Det var T som tog bilderna och jag undrar i mitt stilla sinne varför han kapat de flesta vid hakan på mig….:-) Av ca 10 bilder han tog var det bara ett (det översta här) som mitt huvud var med…

Ikväll kan det bli ett receptinlägg igen för jag ska laga nåt nytt och det lät sååå himla gott i receptet och blir det det så lägger jag ut det här. Eller är det trist med recept? Vad tycker ni?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Du ser bara så skön ut...mysigt med egen vampyrkatt också..:-D

    kramar

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig magvärmare :) Så sött!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha.. men du behövde nog sova då. Det låter väldigt skönt. Kram

    SvaraRadera
  4. Ja, du behövde nog att sova lite. Snyggt sällskap du har när vid datorn.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Säger som de övriga att du behövde nog sova. Mysigt med varma och goa spinnmaskiner runt sig :) Tycker det är kul med recept, har så dålig fantasi själ så det är inte dumt med lite inspiration. Kram

    SvaraRadera
  6. Det där ser bara så himla mysigt ut, perfekt dag tycker jag :-)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Men vad skönt! Och inget att skämmas för! Säger hon som tar alla tillfällen som finns att sova middag med sonen och har lite ångest för att han nån gång kommer att sluta sova middag;) Kram

    SvaraRadera
  8. Så skönt att få sova sådär mitt på dagen! Det behövde du säkert :) Och Chewie är ju bara för söt! Vår hund ligger ofta sådär i soffan och slappar. Då kan man ju inte låta bli att störa och klappa på magen lite! Förresten; skulle bli glad om du på något sätt ville länka till min blogg och dagens inlägg om att jackfrågor/byta jacka :) Ju fler som läser, desto bättre!

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Såklart man ska sova om man är trött, njut och ta vara på stunderna;) Sååå mysig bild, ser toppenskönt ut! Jag ser gärna recept, fantastin tar slut titt som tätt;)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar