VivanDivan

VivanDivan

tisdag 3 januari 2012

Jag är alldeles rörd

Halloj underbara, fina, rara ni! Vilken respons jag fick på mitt förra inlägg. Känner mig alldeles överväldigad och rörd när ni skrivit så snälla saker. Känns skönt också för då känner jag mig ännu mer motiverad att köra på som jag skälv känner. Detta ska firas med en fin utlottning inom kort. Har ett par fina saker som jag vill ge Er...

Men ikväll ska jag ha ritkväll med de små och därav lite snabb mobilbloggning här.

Ha det bäst och tack allihop för att ni finns.

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Så här är det! Jag tror att dom flesta av oss vill ha mixen av lite allt möjligt! Det finns säkert dom som bara läser här för klädernas skull men huvudparten gör det inte! Jag är mer intresserad av det du skriver än en massa klädbilder! Så kör på i din egen takt och så får det bli som det blir. Det känns som om dom flesta av OM-bloggarna har tagit ett steg vidare och utvecklat sig. Det gillar jag skitmycket! Och visa gärna äldre Mollysar:) Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Kom just hem och läste ditt förra inlägg och alla fantastisk respons och även Linda här ovan och alla har så rätt, alla utvecklas åt lite olika håll, var sak har sin tid osv. Jag fortsätter att läsa din blogg för jag tycker om din värme och kan ju som haft förmånen att träffa dig, skriva att du är lika vacker inuti som utanpå.

    Kramar från Eva som önskar dig allt gott i utvecklingen av din blogg

    SvaraRadera
  3. Ja har läst ikapp lite och kan bara hålla med: inte är det nödvändigt att ständigt flasha nya kläder! Läser ju för att jag gillar DIG :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag ska det så klart vara :)

    SvaraRadera
  5. Håller med Linda G.. och läser för du är du !!!

    SvaraRadera
  6. Förstår dina tankar ang shopping och bloggen. Har reflekterat över att jag inte har sett samma outfits två gånger i bloggen, kanske har missat. Du har en skön stil vad gäller kläder, blandar och kombinerar så snyggt. Jag hoppas att du fortsätter att blogga, struntar i om det är gammalt eller nytt du visar. Kul också att det är lite personligt.
    Massoer av kramar till dig!

    SvaraRadera
  7. Jag är till 100% på Lindas sida, tycker exakt detsamma. Jag gillar din blogg mycket mer för dig än för dina kläder. Så kör på the Vivvi-way, det blir alltid bäst när man gör det man känner för.
    Bara du INTE slutar blogga för då blir jag lite ilsk på dig... ;o)
    Massa Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar