VivanDivan

VivanDivan

lördag 21 januari 2012

“Du krossar mitt hjärta!”

De orden hörde jag från min väldigt lill-gamla 5-åriga dotter idag. Hon och Felix var oense om nåt och han retades väl aningens för mycket med henne. Då kom det och jag höll på att dö av fniss….

- “Du krossar mitt hjärta Felix!”

Sååå hjärtskärande och dramatiskt kan det vara här hemma ibland :) Nu är de sams och leker så fint och inga krossade hjärtan längre…

Vi har också hunnit vara på finfin barnteater på Biblioteket. “Nu är vi gorillor låtsas vi” hette den och var riktigt rolig. Barnen skrattade och hade jättekul men mamman vars rygg inte riktigt var fit för att sitta på en hård pinnstol i en timme vart lite sådär halvtrött efteråt så nu har jag legat och kurerat mig i soffan en timme efter maten.

Dagens idag klänning ChillNorway Aggie Dress, sjal Odd Molly Clinch scarf och stövlar Timberland Mukluks.

P1200802P1200803P1200804P1200801P1200807P1200805P1200806

Ikväll är jag egentligen medbjuden på lite fest och utgång men så som veckan varit med ryggontet orkar jag verkligen inte. Det känns mer lockande att ligga i soffan, äta tacos och mysa med familjen. “Same procedure as last week…as every week” m a o och usch vad tråkig man känner sig ibland men jag kanske håller på att bli gammal. Utelivet lockar inte lika mycket längre och med tuffa arbetsveckor och två små godingar och en man man inte träffat på flera dagar så känns det mer motiverat att umgås hemma…

Hur har ni det därute? Är det vilda partyn på g eller mysiga hemmakvällar på lördagarna som lockar mest?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Oh no inga villda partyn tack. Stillsamma middagr däremot sitter fint :)
    Kram å var rädd om dig!

    SvaraRadera
  2. Å nej du, det är slut på det vilda festandet. Här blir det max ett par gånger per år, jag orkar verkligen inte. Som du skriver, tuffe jobbveckor, barn, hus och allt annat känns lite viktigare. Snygg du är!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hahahaha... jag garvar ihjäl mig.. sötbiten då.

    Ja - man känner sig lite tråkig men oh vad bekvämt och skönt att bli hemma.

    Lika vacker som alltid.. kanske skall du ändå ta dig en svängom ikväll?
    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Vad gulligt sagt :) Förstår att du hellre vill vara hemma och mysa med familjen när du inte är riktigt kry och när ni inte sett så mycket. Sen är det väl så att när man har familj och barn så lockar inte utelivet på samma sätt.

    Supersnygg dagens! Ha en fin kväll! Kramar

    SvaraRadera
  5. Klart att mysiga hemmakvällar är bäst! Vem orkar gå ut??
    Kram V

    SvaraRadera
  6. Hemmakvällar tack!! Är halvt död efter uteliv.....
    Och vilken melodramatisk unge! Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken störtskön kommentar! Haha =D

    SvaraRadera
  8. Den är så fin den där klänningen! passar dig toppen! Å en sån underbar kommentar från dottern... ;) :)
    Lördagkvällar är mysigast hemma med familjen eller på tu man hand med Mannen i mitt Liv på en mysig restaurang! Fast party nån gång ibland, skadar ju inte ;)

    SvaraRadera
  9. En annan är så jäkla partysugen men det är väl för att man verkligen inte kan. ;) Men det är ALLTID skönt på söndagen att må bra! Finns ju inget värre än att va bakis. Kram

    SvaraRadera
  10. Just den här helgen har ju varit ganska wild & crazy - på tigervis - men det hör inte till vanligheterna. Och att gå ut på stan lockar inte speciellt. Hemmamiddag och -fest däremot är skoj ibland :-)

    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar