VivanDivan

VivanDivan

onsdag 18 januari 2012

För ett år sen…i brist på annat och pannkakskladd

Halloj igen bloggisar! Usch vad trist det är att vara hemma och jobba. Såååå tyst och tråkigt. Och ingen T kommer hem ikväll heller så jag och barnen är ensamma. Inte mycket vuxenprat m a o så jag får väl skriva av mig lite här…:)

Ryggen är oförändrad från imorse så det är väl bra antar jag eftersom igår blev det värre under dagen. Nu känns det stabilt så imorgon åker jag in till jobbet.

Idag är det pannkakor beställt så jag får ställa mig och laga den absolut tråkigaste maträtten som finns. Kladdigt och osigt. Och jag gillar inte ens pannkakor. Tycker inte det är nån mat. Känns som en stor degklump i magen är man ätit. Men kidsen älskar det så ibland får man väl ställa upp…

Som ni förstår har jag inte tagit några dagensbilder idag då jag känner mig som ett stelt mähä men då tänkte jag att jag bläddrar tillbaka och kollar vad jag hade på mig för exakt ett år sen och vad hittar man då, vad hittar man då???

Klänning från G-star och lite kortare hår. Stövlarna är från Björn Borg

P1050483P1050484P1050485P1050486P1050488

Tråkig, who me? Nä, men ni hade säkert glömt den outfiten i a f så what the f***Ler

Nu blir det nog en sväng på spikmattan och sen pannkakor. Ha en fin kväll alla fina

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

10 kommentarer:

  1. Ohh pannkakor som e så gott :-D
    Får nog ha det till middag ikväll haha.
    kram!

    SvaraRadera
  2. Usch med din rygg. Det är inget vidare att ha det så och nu hoppas jag att du snart kryar på dig. Och själv älskar jag pannkakor, men håller med om matoset. Och klumpen i magen. Men det är först efteråt. Goda att äta. Kram

    SvaraRadera
  3. Jag fundreade på att göra exakt samma sak för jag har inte haft någon toppendag i dag men orkade inte bläddra fram "dagnes" så jag ska strax visa del 2 av vad jag joxat med i stället för Odd molly -shopping ;) Skönt att du inte blivit sämre men måste du verkligen åka till jobbet i morgon :o) Var rädd om dig!
    KRAN

    SvaraRadera
  4. Jag är oxå själv, Niklas håller till i dina trakter, sover på Stadshotellet i S*** fniss!!!! Men snart är det fredag och då kommer han hem!!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Jag gör ugnspannkaka istället, det går inte snabbare, men det blir mindre osigt och man är inte fjättrad vid spisen under tiden. Jag misslyckades jämt förut men när jag fick tag på detta recept har det varit toppresultat varje gång;

    Sätt ugnen på 225 grader

    1 nypa salt
    2 dl mjöl
    3 dl mjölk, som vispas ihop och får svälla en stund.

    Därefter 4 st ägg, vispa in en i taget i smeten-

    Häll upp detta i en smörjd långpanna, jag brukar låta en klick smör smälta i långpannan i ugnen, sedan fördelar jag det smälta över hela långpannan. Därefter häller jag i smeten.....och skjuts in i ugnen! I ca 20 min
    Ugnspannkakan ska bölja upp som ett landskap och ytan ska vara fint brun/gul. Serveras med det man tycker, jag brukar ha sirap, grädde och blåbär. MUMS!

    Helena

    SvaraRadera
  6. Inte tråkigt alls med bilder av dagens ett år tillbaka. Nu blev jag nyfiken på vad jag hade:)
    Krya på dig nu, åk inte till jobbet för tidigt.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Superfint och inte ett dugg tråkigt! Jag älskar pannkakor men hatar att steka dem så det blir inte så ofta ändå :) Kram Och fortsätt krya på dig!

    SvaraRadera
  8. Pannkakor är ju jättegott! Fast kanske inte som middag, det håller jag med om. Med såna bilder och kläder kan du ju sno förra årets kombosar rakt av!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Skitsnygg klänning! Och pannkakor som är så gött! Kram

    SvaraRadera
  10. Fin klänning, hoppas ryggen kryar på sig, ryggskott brukar ge sig efter några dagar.
    Du är jätte fin i kortare hår tycker jag :-)
    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar