VivanDivan

VivanDivan

tisdag 24 januari 2012

Man ser en inspirationsbild…testar…men näää

God morgon bloggisar! Här är det full rulle på morgonen! Barnen är sååå himla sega att få upp så jag blir galen. Och för rättvisans skull brukar vi turas om vilken som ska bli tandborstad och tvättad först och varannan morgon är Felix jättesur och krånglig och varannan morgon är det Emilia. Suck, men nu är de uppe, pigga och håller på att klä på sig ytterkläderna medans jag skriver klart här.

Har ni tänkt på det där med att man ser massa inspirationsbilder på outfits överallt och sen vill man ha likadant. Det kan vara i webshoppar, bloggar, tidningar mm som man ser en combo som är så snygg. Men sen när man försöker få till det själv så blir det liksom inte likadant. Inte alls lika snyggt som modellen. Detta hände mig i morse. Tänkte jag skulle få till det som på en bild jag såg förra året vid den här tiden måste det varit med en blus och ett linne. Blusen kom hem först och några månader senare kom linnet men sen glömde jag liksom bort den planerade outfiten att komba dessa. Så imorse hittade jag båda av en slump och då slog det mig så på med dem båda och nääää….jag ser inte alls ut som tjejen på bilden. Är det stövlarna som skiljer? Ja, men det är inte det. Känns inte alls som jag tänkte mig då för ett år sen…

Dagens kombo blev då i a f Odd Molly Timeless blouse i pink och Timeless top i white båda strlk 1, jeans G-star och stövlar La Redoute.

P1200820P1200821P1200824P1200823P1200822

Vad tycker ni, känns det likt? (ja jag vet att hon har ett grått linne under men ändå…)

ODD236LR_4

(bilden från Miss Greta)

Fast nu är det så att jag tänker INTE byta om efter 20 minuters intensiv strykning av dessa båda så denna outfit it is today….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

12 kommentarer:

  1. Jag tycker du var supersnygg i din dagens! men det enda som är skillnaden är nog stövlarnas färg fast det var fint med de stövlar som du hade också! Men visstjag känner igen det där:) jag gjorde samma sak själv nyligen för jag ändrade lite på färgerna , tjejen jag såg var så snygg i sin kombo men hade nog en annan figur också, på mig såg det inte klokt ut hi hi.kram

    SvaraRadera
  2. Den där blusen är så jättesöt, provade den i somras på Mollybutiken i Sthlm men den kom aldrig med hem. Ligger numera på min försöka-fynda-på-tradera-lista.

    Ha nu en en mysig dag!


    Kraaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  3. Men du är ju supersnygg! Hoppas du kommer över felkänslan :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Wow bara såå snyggt kommer ihåg när du visade bilden å ville ha denna kombin tycker absolut den stämmer är möjligen stövlarna har du inte låga primeboots??? kanske känns ännu mera rätt med dem, men gillar denna vårligt fresh en gråmulen dag kan se överdelen med ett par blanka byxor å svarta boots supersnyggt!!! Ha en bra dag å hoppas du få en feelgood känsla !!!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  5. Jag tycker absolut inte det är fel, men därimot jättesnyggt.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Fast jag tycker absolut att det är skitsnyggt! Du är så duktig påatt se kombinationer framför dig. Kram

    SvaraRadera
  7. Tycker din version av det var finare :D gillar när de är ljusare under! Tummen upp
    Krams

    SvaraRadera
  8. Jag tycker att du ser mycket snyggare ut, stövlarna är också snyggare och mycker finare med vitt under än det grå linnet. Du är så bra på combos. Önskar att jag kunde se snygga kombosar men icke undra om man kan lära sig.
    Kram/ Berit

    SvaraRadera
  9. Jag tyckte att din kombi var mycket snyggare ;-)

    SvaraRadera
  10. wow outfiten är grymt!
    kika gärna in hos mig och lämna kommentar så jag kan komma tillbaka till dig och bloggen.
    ha en bra tisdagskväll.

    SvaraRadera
  11. Så märkligt! Jag tänkte ta på mig typ samma kombo i lördags, fast båda mina (linnet och toppen) är gråa... Har sett kombon i någon webb-butik och det såg så himla snyggt ut - lika snyggt som på dig.. Fast på mig i lördags såg det knäppt ut.. Precis som att jag tagit på mig ett lager för mycket.. Får nog göra ett nytt försök :) Kram

    SvaraRadera
  12. Men det var ju jättefint! Precis den bilden såg jag också förra året och blev sugen. Men så provade jag båda varianterna och varken färg eller form var till mig. Så var det med det. Men det fanns ju som tur var en del annat som lockade också :-)

    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar