VivanDivan

VivanDivan

fredag 27 januari 2012

Tidig morgon och fina fina Lucky Lina

God morgon i ottan bloggisar! Nu sitter jag äntligen på tåget tillsammans med kollegorna på väg mot konferens i två dagar. Det är alltid lika trevligt att träffa alla från de andra kontoren också så det ska bli jättekul.

Men då jag bor en bit utanför storstan och hade lite att pyssla med imorse så blev det väldigt tidig morgon (gick upp 03:00). Det var så lugnt och skönt igår kväll och jag orkade varken packa, städa eller något annat vettigt utan låg i sängen, åt glass och tittade på TV. Har ni sett nya serien Revenge på 3an? Den är riktigt, riktigt bra tycker jag….

I slutet av förra veckan fick jag ett mail med rabattkod på Nordljus eget märke Lucky Lina och då tänkte jag att jag måste ju testa. Den här Tunikan Florence Lace är verkligen helt underbar och prisvärd. Söt i skön bomull med sidenband och spets. Gillar’n a lot…Kan verkligen tipsa om Lucky Lina hos Nordljus. De har jättefina sjalar också…

Till tunikan har jag västen från Love Forever, jeans G-star, skór Jeffrey Campbell. Halsbanden är från Cloud 69 och Edblad.

P1200865P1200855P1200856P1200868P1200869P1200857P1200867P1200872P1200871P1200864P1200863P1200861P1200860P1200859P1200858

Nu ska jag slå ihop datorn och äta min grovsmörgås med philadelphiaost, kalkon och grönsaker och dricka en härligt god smoothie. Lyxfrukost slog man till på såhär på en lång tågresa. Sen blir det väl en skvallerblaska också

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Att du är så fin så tidigt på morgonen redan hi hi
    Superfint alltihhop, tunikan är jättefin!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Inte ser du då ut som om du klev upp kl 3! Och visst är Revenge super - jag kunde faktiskt koncentrera mig och titta på hela i stället för att avbryta och hitta på något annat :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Lite trött - underlig inledning - du är snygg som vanligt menar jag :)
    Kram igen

    SvaraRadera
  4. Hej! Det syns att du gjort en brun utan sol sprayning!!
    Vilket märke? Men varför blir det så fläckigt, tråkigt!?
    Mvh A

    SvaraRadera
  5. Snygg tunika! Ha så kul nu, och trevlig helg.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Å du är sanslöst snygg i detta! Äääälskar västen, fin i din färg med=)

    Kramar ochha en härlig konferenshelg!
    Adela

    SvaraRadera
  7. Ang brun utan sol. Ett tips är att spraya ansiktet men ha bodylotion på kroppen. Då slipper man ränderna o och att det ser ut som färgen runnit. Det är inte snyggt att vara brun på översidan på armen och vit med fläckar på undersidan. Till så fina kläder ser det lite " billigt" ut med dåligt gjord BUS. Ett litet tips till oss alla som gillar BUS. Kram och trevlig helg.

    SvaraRadera
  8. Tunikan var ju så fin! Ha det så bra på konferens nu! Kram!

    SvaraRadera
  9. Snyggo! Har sagt det förr men gör det igen: du är verkligen en fena på att mixa gulligt och tufft! :-)
    Tunikan är jättesöt, men ser ut att vara ett elände att stryka...? ;-)
    Kram, ha det gott!

    SvaraRadera
  10. Vilken söt tunika det var.

    Jag blev så inspirerad av dig i ett annat inlägg att jag bestämde mig för att elda upp min gran. Den har varit avklädd ett tag men nu är den borta och inte blev det så barrigt heller, allt på ett ställe. =)

    Hoppas du har kul på konferensen!

    Kraaaaaam från Bönan!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar