VivanDivan

VivanDivan

måndag 23 januari 2012

Busy Monday

God lunch på er alla! Imorse hann jag inte blogga så jag slänger ut ett inlägg här på lunchen. Och vet ni, jag är helt tom i huvudet och vet inte vad jag ska skriva om idag så det blir bara svammel. Och tänk att man kan fylla ett helt inlägg med bara sånt :) Imorse hann jag i a f med att hänga en tvätt, sortera och sätta på en ny tvätt, bädda alla sängar, göra iordning barnen, lämna tillbaka två hyrfilmer som vi förstås glömde igår kväll, skjutsa alla barnen och komma i tid till jobbet. Effektiva klubben här…

Nu har T lämnat oss igen för fyra låååånga dagar i storstan så jag är gräsänka igen med de små. Men hämtnings-pysslet är fixat. Idag hämtar svågern, imorgon jag, onsdag min mamma och torsdag min pappa. Sen kommer älsklingen hem sent torsdag kväll och på fredag morgon åker jag på konferens och kommer hem lördag eftermiddag så det blir omlott. Usch…

Vad mer den här veckan….jo Emilias balett börjar imorgon  och på onsdag har jag tid hos frisören. Fullspäckat m a o så det lär gå i ett.

Dagens idag är vääääldigt grå, Odd Molly Multi Anglais tunic i dark grey, Odd Molly timeout wrap i dark grey, jeansleggins Only och skor Friis & Co Roska boots.

P1200814P1200819P1200816P1200817P1200818

Hoppas ni får en fin vecka alla sötnosar så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Ha ha ja detta eviga pusslande:) känner så igen det. Tur att man kan få hjälp. Jättesnygg dagens, gillar färgen på den timeout wrapen.
    kram!

    SvaraRadera
  2. Du borde inte få fritidsproblem denna veckan, men skönt att du fått ihop pusselet. Snygg är du som alltid.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilket tempo! Tur att ni kan hjälpas åt!. Fin kombo! Timeouten är underbar. Ser att du har rosa brodyrband hela vägen upp på din änglatunika, precis som på produktbilden. Min har bara på kjoldelen.. kosntigt.. Ha en mysig kväll! Kramar!

    SvaraRadera
  4. Vill bara tipsa dig om att gå in på min sida. Jag fick nyligen ett mail från Tofsar & Ting som just har utsätt en vinnare på deras tävling. Tror du kommer gilla dagens inlägg hos mig:)!

    KRAM ♥ CC ♥

    SvaraRadera
  5. Låter inte som du har sysselsättningsproblem i veckan! Hoppas du hinner med dig själv också! Jag ska också till frissan på onsdag - där brukar man kunna slappna av lite i alla fall. Njut av tvätt och be om att få lite hårbottenmassage.

    Kram!

    SvaraRadera
  6. OJ, va snygg du var i den fina kombon! Vackra Vivvi!
    Tack rara för alla dina fina kommentarer, hinner inte kommentera varje dag men du ska veta att jag läser din fina blogg varje dag.
    KRAM!!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar