VivanDivan

VivanDivan

söndag 6 maj 2012

Att knyta en fin stjärnsjal

God morgon denna sköna söndag i maj! Här är det genomförkylt och både jag och Emilia har jätteont i halsen och är snoriga. Känner mig inte dålig dock så det är skönt men jag har hostat hela natten och det hatar jag. Men solen strålar ute och vi har mysig frukost i soffan idag.

Lovade igår att jag skulle visa bilder på hur jag knyter min sjal. Inte så svårt alls. Brukar variera mina knytningar lite men här är en variant i bilder…

DSC_0001DSC_0002DSC_0003DSC_0004DSC_0005DSC_0006DSC_0007

Sjalen är från Beck Söndergaard och jag har den även i aprikos. Fantastiska sjalar som jag precis upptäckt. Dessa med små stjärnor är i skön bomull och så har jag en med stora stjärnor i ull-silke-blandning som är sååå gosig och skön. Kan verkligen rekommendera dessa sjalar. Har haft en på mig varje dag sen de gjorde entré i mitt casa.

Nu så får ni ha en fortsatt skön söndag. Här står städning på schemat. Usch, hade hellre gjort något annat men men…got to be done….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Vad kul med lite tips. Jag är värdelös på att använda sjalar, men den knytningen var inte alls dum. Ha en fin dag, och krya på er!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag längtar faktiskt efter att städa :) Inte så konstigt kanske men det är ingen idé ännu. Bara dammsuga de ytor jag rör mig på varje dag men sen - då jäklar ska här städas järnet!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för tipset! Det blev så fint. Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset, äntligen kan jag kanske få till mina sjalar, är så helkass på att knyta fint:)))kramkram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar