VivanDivan

VivanDivan

lördag 26 maj 2012

Orange…gillar’t

Tjenixen. Här sitter vi just nu rätt utslagna hela familjen. Har varit en låååång dag med massa roligheter. Barnens dag på torget i pyttestan och så balettavslutning med grillning vid en badplats efteråt. Hur perfekt dag som helst.

Återkommer med bilder senare men först tänkte jag hylla färgen orange. Har länge tänkt göra ett inlägg med massa orangea favoriter och jag lovar, det kommer. Är helt galen i färgen orange just nu. Sååå mycket snyggt finns det. Skor, klänningar, linnen, blusar och t o m byxor. Och sååå sommarfärscht när man blir lite brun sen. Har bokat en orangig sak på Tullhuset som ska komma nästa vecka och tills dess blev det inte mindre än två orangea linnen därifrån igår i den lilla påsen.

Det jag har underst är från Rosemunde. Världens skönaste kvallitet på linnen och finns i massa olika färger och modeller. Lite silke i så de håller både form och kvalitet superbra tvätt efter tvätt. Över har jag linne nr två från Mos Mosh med tuff detalj bak i form av ett peacemärke…(jeansshortsen är från Blend och skor Converse)

P1230296P1230297P1230298P1230299P1230300P1230301P1230302P1230303

Nu blir det ett glas rosé och laddning för Euro-mello. Börjar bli lite nervöst hur det ska gå för Loreen. Jag tror verkligen hon kan ta hem hela skiten men hon har ju gjort lite tabbar både på och utanför scenen så vi får väl se hur det går. Inte många andra låtar som kan konkurrera tycker jag dock…

You go Loreen!!!!

eurovision_2012_logo_final

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Hej snygging! Oranget är läckert och finns i mängder nu

    Tänker som du om kvällens begívenhet men å vad jag håller tummarna, hon är så duktig

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Jag älskar orange! Det översta linnet var supersnyggt! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar