VivanDivan

VivanDivan

lördag 26 maj 2012

Bikini–check, Zara-shopping och lite annat

God morgon alla fina! Igår somnade både barnen och jag nere i soffan. Eller, ja., två av oss låg i soffan och en på mattan under bordet :-)

DSC_0268

Fattas lite kuddar och pysseel runt nya sofforna inser jag så det ska jag kika på inom kort. Har hittat två vita fina fleece-plädar i a f som vi har när vi sitter i dem. Larvigt kanske men vita soffor är ju inte direkt praktiskt så för att slippa tvätta överdragen varenda dag kan man ju ha filtar att sitta på…Nya gardiner och krukor måste införskaffas också. Går inte med svart längre tycker jag…

Men det var ju inte det jag skulle skriva om ju. Köpte årets nya bikini igår. Tycker ni som jag att bikinis bara håller en säsong? De blir liksom dåliga i tyget bara av att ligga i lådan och om man sen badar och solar blir tyget blekt och dassigt. Och bikinis är nåt jag verkligen INTE lägger stora pengar på just av den anledningen. Hittade en vit fin på Gina Tricot med årets IT-grej fransar. Finns i flera färger och kostade 79 kr för byxan och 99 för överdelen.

DSC_0244

Jag har länge letat efter en ljus kavaj och av en slump surfade jag in på Zaras webshop och hittade en jättefin lite sådär Chanel-inspirerad sak som jag kllickade. Och kan verkligen rekommendera Zara som webshop. Har länge varit ledsen för att man inte har nån butik i närheten för Zara har både fina dam- och barnkläder-. Men så har de då öppnat webshop och supersnabb leverans så det var perfekt. Och såå fint inslaget i kartong

DSC_0241

Med silkespapper förstås Smile

DSC_0242

Och kavajen då….

DSC_0270

Tog den i XS och den satt perfekt. Kommer provning sen. Tyget är lagom tunt och mjukt för att passa nu på försommaren och blir jättebra på jobbet…

DSC_0271

Sen kunde jag inte låta bli att svänga in på Tullhuset Living igår eftermiddag efter jobbet. Väntar på en blus de ska få in men kom därifrån med en liten påse i a f.

DSC_0247

Nåt litet orange som sticker upp. Invigning blir nog idag så mer bilder kommer sen :)

DSC_0248Nu ska jag börja göra oss iordning för en hektisk dag. Barnens Dag i pyttestan idag, nån motortävling som Felix jättegärna vill kika på och så balettavslutning med grillning i eftermiddag. Tänkte hinna springa en runda och städa lite också. Ikväll blir det grillad kykling och Eurovision song contest. Mååååste ju heja fram Loreen till GULD!!!!

Ha det gott alla

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Den kavajen är ju bara så snygg!!

    Ha en härlig dag fina du!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg kavaj, en sån vill jag också ha! Har du gjort hårförlängning eller är det bara tillfälliga clip-on grejer du använder? Snyggt hur som helst!
    Mvh. Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nej, det är bara clip-ons. Lite kul att kunna variera sig ibland :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Jag gör tvärt om med badkläder - köper de lite dyrare varianterna. Min nuvarande bikini har jag haft tre säsonger och det syns knappt att den är använd :) Jag ska ut och leta nya handdukar och matta till badrummet - troligen blodrött till de vita väggarna och antracitgrå golvet.
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag gör som "Rosen".....min röda bikini från Abecita är nu inne på säsong 3!!! har faktiskt köpte en till från samma märke iår.
    Zara har en toppen web-shop....snabb leverans o snyggt packat.
    Kavajen är fin....såg att de har många varianter på den när jag var i Sthlm förra helgen.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Snygg bikini! Jag kör blandad kompott med dyrare och budget variant. Har köpt ett medel som man man tar en kapsyl av och häller i lite vatten. Det tar bort klordoft och mjukar upp gummitrådarna. Perfekt inför vinterförvaringen.
    Ska bli kul att se kavajen på och vad du har i påsen.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Fröken Abbemaj 26, 2012

    Åh, det där med bikini är skit, tycker jag! Ändå skulle jag aldrig få för mig att visa mig offentligt i det. Men det är inte lätt att hitta snygga bygelbikinis för oss tjockisar.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar