VivanDivan

VivanDivan

tisdag 29 maj 2012

Är det en puma jag ser eller är det en….

God kväll raringar! Om jag var trött imorse så är jag äääännu tröttare nu. Somnade för en stund sen på golvet när jag gjorde barnen sällskap när de pysslade i en scrapbook. Hur trött är man då? :-)

Häromdagen tog jag några riktigt fina bilder på Chewie när han klättrade i körsbärsträdet. Han är verkligen en katt som trivs ute till skillnad från mina birmor som aldrig gått iväg speciellt långt från huset utan mest spatserat omkring lite i gräset och sen lagt sig under nån buske och myst. Men Chewie verkligen glöder när han far runt och vi fick ju honom förra sommaren och då ville vi inte ha honom ute ifall han skulle rymma. Nu är ju det här hans hem så vi kan tryggt låta honom gå ut. Och han kommer som en avlöning så fort vi ropar så det har gått toppen. Och bara två fästingar hittills (och en på Marlow). Hua vad jag hatar de små krypen…men just det bilderna var det ju…

DSC_0222DSC_0225DSC_0227DSC_0228DSC_0229DSC_0233DSC_0230

Och det är ganska fashinerande hur duktig han är att klättra nedför trädet med huvudet före. Har läst nånstans att det är ganska ovanligt och att det bara är leoparder och pumor som klättrar så. Det är därför många katter fastnar uppe i träd för att de inte vågar klättra neråt. Jag vet inte om det stämmer men Chewie verkar inte ha några problem i a f…

Ni kanske har märkt att jag är lite frånvarande i bloggarna. Jag har en sån där lite tuff period med mycket jobb just nu och hinner helt enkelt inte. Ledig tid vill man ju då inte sitta vid datorn. Jag återkommer dock snart, jag lovar :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Sigge borde helt klart lära lite av Chewie:) Skogisar klättrar med huvudet nedåt säger de som kan det. Båda mina har också gjort det, men för Sigge krävs det räddningsaktioner:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jösses så grann han är!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Gud vad fin han är!! Kram

    SvaraRadera
  4. Vilka superduperfina bilder! Och han är bara så otroligt fin er Chewie, ett riktigt lejon. Var rädd om dig, med så mycket jobb... Kram!

    SvaraRadera
  5. Vilka härliga bilder, jag blir så glad när jag får se katter som får vara ute, jag tror inte på att ha innekatter även om jag förstår att alla inte kan/vill släppa ut sina katter. Men det ligger i kattens natur att vara ute. Just skogisar är ju väldigt förtjusta i att klättra så det är härligt att se Chewie i trädet.
    Mina katter är ute nästan dygnet runt nu när det är fint väder och det skulle vara plågeri ha dem inne, de är riktiga utedjur.
    Jobba inte för mycket :-)
    /C

    SvaraRadera
  6. Han är helt underbar och är så lik min älskade Eldur som inte finns mer.. Det är något speciellt med röda katter. Och ta det lugnt. Har också haft en frånvarande period av olika anledningar. Ibland är det så. Kramar

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar