VivanDivan

VivanDivan

söndag 20 maj 2012

Trevlig kväll och finaste frukosten till mamma

God morgon bloggisar! Jag är väldigt glad att jag följde med tjejerna ut igår kväll och fick tänka på något annat en stund. Jag hade jättetrevligt och som vanligt blir det bäst före utgången när man sitter och pratar om ditten och datten och får skratta och tjattra sådär som bara tjejer kan ni vet :) Sen är ju “klubb-utbudet” i vår lilla pyttestad kanske inte det bästa och det var väl inte sådär jättemycket folk ute. De har ett koncept som kallas 30+ där man måste vara 30 för att komma in ibland och då är det ok att gå ut här men annars är det ju mest 20-åringar ute och då känner man sig rätt ooooold :-)

Jag får lov att återkomma med outfitbilder för kameran ligger kvar hos kompisen med minneskortet i så det enda jag kan bjuda på från gårdagen var en dålig Iphone-bild på den otroligt “snygga” matchningen av min dryck och mina naglar :-)

IMG_1242

…och en suddig bild på undertecknad. Blev inte vita spetsklänningen från H&M som jag planerat då jag kände mig lite för blek för att ha vitt utan det blev en gammal leopardklänning från Sisters Point istället. Mer bilder kommer som sagt senare…

IMG_1239

Idag är trodde vi att det var mors dag idag men visst är det nästa söndag? Fast det kan man ju fira fler gånger :-) Här har Emilia i a f  roddat runt själv i köket och gjort frukost till sin lilla mamma.

IMG_1244

En mugg vatten, en smörgås med smör och en ostbit som dekoration samt en kopp kall Oboy med marshmallows. Mmmm, smaskens :) Finaste doftljuset från Durance brinner här bredvid också så det doftar så fräscht här hemma.

Resten av dagens ska avnjutas i lugnt mak. Tror det kan bli en filt på gräsmattan med en god bok lite senare. Ser ut att bli fint väder….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att det blev lyckat i går och att du fick koppla av lite! Väldigt annorlunda men söt frukost :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att du fick en lyckad kväll med fokus på annat. Kram på dig!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar