VivanDivan

VivanDivan

måndag 14 maj 2012

Gosedjursplåster–vilken superuppfinning och otursoutfit

God morgon bloggisar! Idag är vi hemma från jobb och förskola. Jag har haft magkatarrskänningar inatt och kände mig lite halvlåg imorse men hade nog tagit mig iväg till jobbet om det inte vore för Felix som var ännu lägre. Han klagade över att han hade ont i pannan och var jätteledsen och ville inte alls gå till dagis. Han ramlade ju igår på studsmattan och slog i pannan med bula och skrapsår till följd. Tyckte han var pigg och kry som vanligt igår kväll men han är onekligen lite påverkad. Jag tror inte han fått hjärnskakning då han inte mått illa och så men ont i huvudet förstår jag att han har efter den bulan och han brukar aldrig vara ledsen och inte vilja gå till dagis så nåt knas är det. Och då har mamman inte hjärta att köra iväg honom och dessutom vill jag ha koll på honom själv om vi behöver åka till doktorn och kolla upp honom.

IMG_1180

Plåster är dock en bra tröst och med ett Star Warsplåster i pannan känns det lite bättre. Han ville ha ett på ögat också men det blev inte så bra så det struntade vi i. Dock har apoteket kommit med en urbra grej för ledsna små barn som gjort illa sig.

IMG_1175

Gosedjursplåster. Man får med ett gäng vanliga plåster och så dessa små urmjuka små djur som man kan antingen sätta över ett vanligt plåster eller som vi gjorde igår, på armen som tröst. Och det funkar faktiskt sååå himla bra. Vilken tröst med ett litet mjukt gosedjur på armen att ligga och klappa på när man har gjort illa sig och är ledsen…

IMG_1182

Imorse satte jag på mig min fina spetstunika från Cream och insåg sen att förra gången jag hade den på mig blev det också hemmadag så vilken oturstunika det verkar vara. Två gånger på = två gånger hemma…

P1210975P1210976P1210977P1210985

Ha det så gott bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Vilken superidé med gosedjursplåstren - måste kika på dem :) Hoppas att stackarn hämtar siglite snabbt.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Men vilka söta plåster, de har jag inte sett! Funkar nog på oss vuxna med=)Så fin tunika du har idag...din garderob är en dröm!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar