VivanDivan

VivanDivan

måndag 21 maj 2012

Spännande möte som gjorde mamman nervös

God kväll bloggisar! Busy, busy här så jag hann inte blogga imorse. Vi var inbjudna till Emilias “nya” skola på informationsmöte imorse. Skolan ligger i anslutning till förskolan där barnen gått sen de var ett år så det känns tryggt. Hon blev ju placerad på en annan skola först som inte alls passar vårt schema och logistik så efter lite “bråk” fick hon i a f plats på skolan vi helst ville. En sten föll från hjärtat då kan jag säga…

I a f så känns det jättekonstigt och nervöst när ens lilla “bebis” ska börja förskoleklass. Nu blir hon ju liksom stora tjejen helt plötsligt och det är både skrämmande och spännande på samma gång. Det var också jättespännande att se vilka andra barn som hamnat i samma grupp och det var många vi kände igen så det kommer bli jättebra tror jag.

Dagens idag blev byxor Please, linne Odd Molly Foresome tank strlk 0, jacka Odd Molly White denim stretch jacket strlk 1 och skor Converse.

P1230242P1230239P1230241P1230243P1230244P1230245

Idag har det minsann inte varit roligt att sitta inne och jobba. Över 20 grader och hur somrigt och soligt som helst. Underbart :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

10 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas det blir bra med skolan, tänk på att hon inte är "bebis" längre, att gå i "6-års" kräver en del av barnen, det är inte alls så kravlöst som dagis. I min skola är det en hel del barn som får gå om pga att de inte är skolmogna. Du har alltid visat mycket bilder på dina barn i bloggen, det kanske kan vara känsligt nu när E börjar skolan, så att hon inte blir retad m m. Tankar i all välmening, inte kritik , /CK

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart tänker jag på att hon inte är en "bebis" längre. Hon har alltid varit väldigt mogen för sin ålder och lite sådär lillgammal så jag tror inte det ska vara några problem :) Jag frågar ALLTID mina barn om jag får visa bilder och även om de inte riktigt kanske förstår så har de rätt att säga vad de tycker. Skulle mina barn en dag komma och säga till mig att de vill att jag ska sluta blogga så gör jag det på studs. Barnen före allt

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Hejsan!
    Jag vet att du var med i min dagens blogg. Men det kanske vore roligt att testa igen och se om du vinner min nya tävling, veckans blogg:)
    http://rebeccahnilsson.blogg.se/2012/may/veckans-bogg-1.html#comment

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att det kändes bra med nya klassen. Det betyder mycket. Snygg stass på snygg tjej.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jo det är en spännande det där med 6 års, mycket nytt för barnen men det brukar lugna sig framöver när de hittat varann i klassen. Jättefin är du i detta! Kram Nilla

    SvaraRadera
  5. Oj så skönt att det löste sig med skolan och att där fanns barn hon känner igen.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Fin dagens!
    Och så snabbt de blir "stora" :-) Härligt att det löste sig med skolan.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Så snygg du var i jackan och linnet!! WOW!
    Är tyvärr ingen Please-jeans anhängare men du passar superfint i dessa.
    Visst är det läskigt när ens småttingar plötsligt blir skolbarn.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  8. Snygg som få är du! Och här har du en som ska ha in ungen på högstadiet i höst. Måste säga att det känns jäkligt overkligt......Kram!

    SvaraRadera
  9. Den jackan vill jag också ha! tiden går så fort och hon är snart inne i att gå i förskola och du med förresten, van alltså! Snart är bebisen vuxen, min är 23 år och jag hann knappt blinka!
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar