VivanDivan

VivanDivan

torsdag 10 maj 2012

Kattjakt på morgonkvisten, strykning och hemlig resa

Tjingeling vänner! Idag blev det också lite stressigt imorse då jag letade katter för fulla muggar i över tjugo minuter. Vi stänger alla sovrumsdörrar på dagarna när vi inte är hemma så vi inte ska få sängarna nedkissade av lille Hobbe och då gäller det ju att se till att de är ute därifrån så de inte blir instängda. Och de små rackarna vet om det där och tycker det är jättekul att gömma sig på de mest omöjliga ställena så man inte hittar dem. Känns som de ligger där och skrattar för sig själva de rackarna och jag är helt säker på att de gör det med flit :-)

En annan sak som tog evinnerlig tid imorse var strykning av dagens klänning/tunika eller vad det är från Lucky Lina. Vad är det egentligen som gör att kläder som ska vara i samma material, t ex 100% bomull skrynklar sig så olika? Blir galen på det där. Den här lilla saken är helt hopplös att stryka och efter fem minuter på är den lika skrynklig igen. Daaa, vad jag hatar såna plagg men den är ju rätt söt så idag ville jag använda den ändå….

Till har jag jeans från G-star, skor Friis & Company och så var jag tvungen att dölja skrynklet med nåt och provade då två olika kombosar. Först väst från Love Forever och sen kofta Odd Molly timeout wrap cardigan i dark grey strlk 1.

P1230096P1230097P1230099P1230100P1230101P1230103P1230106P1230108P1230109P1230110

Nu ska jag se om jag kan få nån lunch i mig också så jag orkar med eftermiddagen. Idag är sista arbetsdagen för mig den här veckan. Barnens förskola är stängd imorgon och då passar jag på att vara ledig. Har planerat en “hemlig resa” till barnen som vi ska åka på imorgon. De är sååå spända och det ska bli riktigt kul. Eftersom de inte kan läsa kan jag ju skriva här vad vi ska göra :). Det blir tågresa till Stockholm och så ska vi gå på Naturhistoriska museet och titta på dinosaurier. Jag har lovat dem det typ ett år nu och nu är det alltså dags. Lite smaskig matsäck ska vi ha med oss också och det kommer bli sååå bra hoppas jag :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Håller med om det där med skrynkel! Så jobbigt är det. Jag undviker alltid kläder som måste strykas, äger inte ens ett strykjärn hemskt nog... Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vilken rolig dag ni kommer ha:) Vi var där för ett par år sedan och tittade på utställningen. Då visade de även en film i 3D om jordens ursprung, Barnen tyckte det var så spännande, då var de små 5-6 år.

    Tror jag att de gillar leka kurragömma, fyrbeningar är bra på det:)



    Må gott fina Vivvi

    SvaraRadera
  3. Du är inte ensam att tycka illa om plagg som måste strykas, men visst blir de fina efteråt:) Ha så himla kul i morgon, barnen kommer att älska det.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Strykning är det värsta som finns :))
    Det blev kanon kombo :)

    Undrar vilken storlek har du på din väst?

    Kram, Magdalena

    SvaraRadera
  5. Usch för kläder som måste strykas! Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig resa! Att få titta på dinosaurier måste ju vara himmelriket för dem. Ha det allra bäst!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar