VivanDivan

VivanDivan

onsdag 9 maj 2012

Vill ju ha sommar ju….

Halloj! Hann inte blogga imorse, vart lite panik när det började regna och jag insåg att jag hade tvätt som hängde ute så det var bara att fixa det istället. Det vräker verkligen ner regn här idag. Rått och kallt och jag förbannar att jag hade ballerinasko-permiär och kortärmat idag för jag har frusit hela förmiddagen. Hade tänkt gå ut och köpa lite lunch för jag hade ingen låda med mig men det lockar verkligen inte så jag sätter mig här och skriver lite till er istället :)

Klockan elva idag skulle veterinären ringt för att diskutera om det finns någon hjälp för Hobbe och jag har haft jätteont i magen hela förmiddagen för det. En stor klump som bara känns jättejobbig. Nu har hon inte ringt än och då blir man ju ännu mer nervös för man sitter och väntar…Vi får se vad hon säger. Ev ska det kunna finnas nån medicin som han kan få för att han ska sluta göra sina behov där han inte ska….Jag återkommer när jag vet mer hur vi ska göra…

Dagens idag blev jeans G-star, top Bondelid, skor Roots.

P1230093P1230088P1230091P1230094P1230092P1230089P1230090P1230095

Ha en fin dag i regnet. Eller ni kanske har sol hos er? Här är det i a f riktigt grått och trist….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Du är jättefin som vanligt. Även här i New York vräker regnet ner, men sedan ska det bli finare väder. Kram och ha en bra dag trots regn!

    SvaraRadera
  2. Nej, idag har det minsann vräkt ner över oss alla hela dagen. Lite trist men det måste ju regna någon gång också antar jag. Snygga jeans och ja alltihopa.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  3. Här har det också regnat i dag, men tempen är underbar. Hoppas du fick bra besked från veterinären och att det finns hopp. Håller tummen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas det löser sig med kissemissen....
    Fin dagens som vanligt! Kram

    SvaraRadera
  5. Här kom det yttepytte lite regn. Hoppas veterinären kom med bra besked. Vår katt har senaste veckorna kissat och tom bajsat inne. Hoppas att det är något tillfälligt...

    kram

    SvaraRadera
  6. Allt som du har på är superfräscht...
    Kram Annika

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar