VivanDivan

VivanDivan

söndag 13 maj 2012

Ingen sjusovare jag inte och den där Clarkson…

God morgon i ottan! Igår kväll kunde jag inte somna så jag låg vaken i min ensamhet och tittade på film halva natten. Rätt lustigt för trots det och trots att familjen somnade många timmar innan, både T och barnen så är jag nu uppe först i ottan. Kan verkligen inte sova länge på morgnarna. Spelar liksom ingen roll att jag är vaken till två-tre på natten. Jag vaknar ändå aldrig senare än sju. Idag vaknade jag klockan sex och då går det bara inte att somna om så på med zipperallen och ner i soffan med datorn. Ska nog kika på en film nu innan resten vaknar…

Tänk att jag har letat som en galning efter fina Hunky Dory Clarkson knit på nätet och det verkar vara väldigt få web-shoppar som tagit in den eller också har den gått åt med rasande fart för jag har inte hittat den någonstans. Ni kanske minns att jag efterlyste den här..? Tullhuset i Västerås som är den enda butiken som har Hunky Dory i Västerås hade den inte heller men så när vi hade lite tid över i Stockholm i förrgår jag och barnen kilade vi in på Mathilde och tänk…där fanns den. I tre färger och den jag helst ville ha….rosa, Och tur att jag kunde prova för Small hade blivit på tok för stort. Det var den storleken jag efterlyste. Nu blev det en XS istället och den sitter super tycker jag själv då :-)

Till den igår hade jag byxor Hunky Dory Twill Zip pants och stövlar Minnetonka

P1230128P1230131P1230132P1230129P1230133P1230135P1230137P1230138

Idag blir det kalas för Ts pappa som fyller år och sen avslutning på terränglöpningen för barnen. Och här strålar faktiskt solen idag efter flera dagars regnrusk. So nice…

Ha en fin söndag kära bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

10 kommentarer:

  1. Hej, sååå snygg DEN ÄR har själv letat som en tok efter den.Vet du om de skickar varor.Vilka färger var de andra. Mvh LENA

    SvaraRadera
  2. Ja, den verkar vara svår att finna. Finns några webshoppar som har den (Tintinstyle & ElinMaria bl a). Mathilde hade den i rosa, sand och mörkgrå (vet inte om det är de rätta färgbenämningarna men så såg de ut) :-)

    Vet inte om Mathilde skickar. Du kan ju ringa och fråga. http://mathilde.se/

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Kul att du fick tag på en till slut! Och den är ju superfin på dig! Kram

    SvaraRadera
  4. Vad roligt att du fick tag på den. Jag förstår verkligen att du ville ha den då den sitter jättesnyggt på dig.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jättefin!
    Är inget stort fan av Hunky Dory men tänkte att jag skulle in på Svedala outlet idag som har massor av Hunky Dory från gamla kollektioner och se om de ha en tröja jag är ute efter :-)
    Vet att du har den eller har haft den. En vit stickad med ett märke på armen typ. Kommer inte ihåg namnet på den.
    kramar!!

    SvaraRadera
  6. Jättefin! ska kika på den nästa vecka när jag åker till huvudstaden!
    Trevlig söndag önskar Titti

    SvaraRadera
  7. Jag vaknade nyss :o) Himla bra Stockholmsresa det där :)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Hej! Va fin du var i den :) Jag är jätte sugen på att köpa den och hittade den endast på nätet, undrar hur den är i storleken, stor eller liten???
    Kram Ewa

    SvaraRadera
  9. Nja, den är väldigt fin framtill med rosetten, men jag förstår mig inte riktigt på de nerhasade axlarna. Verkar ganska svårburen tycker jag.

    SvaraRadera
  10. Härligaste rosa färgen och fint med rosetten! En riktigt vårig outfit.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar