VivanDivan

VivanDivan

söndag 27 maj 2012

Oooooh my God, vi vann! Loreen, du är ju bäst

Alltså, hur euforisk kan man bli? Den här kvällen har verkligen varit sååå himla toppen. Jag har varit heltaggad hela kvällen och suttit som ett plåster framför TVn och tittat och lyssnat på Eurovision song contest och tänk, jag hade rätt i mina föraningar. Sverige vann! Loreen vann! Vi vann! Ja så känns det. Nästan så man har tårar i ögonen nu :) Tog t o m kort på TVn här hemma :)

DSC_0385DSC_0388DSC_0389DSC_0390DSC_03913nYtW5MiD3zLxoQxBVvom0BTM07_1200DSC_0392

Sen kom jag ju på i mitten av omröstningen när det såg himla bra ut att jag hade en flaska rosa bubbel hemma och snabbt in med den i kylen

DSC_0381

Och visst fick vi korka upp den, jag och maken (som för övrigt tycker det där med schlager är rätt halvtrist).  Men ett glas skumpa säger han inte nej till förstås :)

DSC_0396

Imorgon ska ni få se mina hysteriska facebook-spamningar. Det var rejält Schlager-kommentator-battle ikväll och jag tror jag vann . Jag lovar att jag ska ta print-screens på alltihop så ni får se min galenhet på riktigt här i morgon :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Rätt låt vann verkligen! Det är ju faktiskt inte alltid så att Sveriges bidrag är bra men Loreen var verkligen bäst. Vi var ett gäng som firade och jäklar vad vi hejjade!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jaaa helt rätt, så bra!! Jättekul! Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar