VivanDivan

VivanDivan

måndag 7 maj 2012

Aprikost is da shit i vår…

God morgon bloggisar! Ny vecka, nya tag. Var en lugn och skön helg för vår del med mycket grillat och utelek för barnen. Igår stod grillade hamburgare på menyn men jag var verkligen inte alls sugen på det. Jag får jätteont i magen av vitt bröd som t ex vanligt hamburgerbröd som vi hade hemma. Därför åt jag bara hamburgaren med en fräsch sallad och ett litet foliepaket med smaskens i. Måste ju bara lägga ut receptet här senare ikväll för det var sååå himla gott…:)

I vår verkar pastellerna härja fritt och mycket färger ska det vara. Gärna färgade byxor i gult, grönt, rött, rosa, blått och så aprikos. Jag minns när jag var yngre då aprikos var superinne och alla hade det på sina tapeter. Så även jag. Minns när jag skulle få omgjort i mitt rum och valde en vit tapet med aprikost mönster. Åååå vad lycklig jag var då :-) Och nu är det tillbaka. I alla kulörer verkar det som och jag hakar gärna på. Såååå vårfräscht tycker jag och ändå rätt mild färg.

Idag blev det alltså aprikost overall nästan. Klänning Odd Molly appeteaser dress i aprictot strlk 1, Odd Molly Pointers cardigan i apricot strlk 1, jeans Circle of Trust och skor Swedish Hasbeens.

P1230067P1230068P1230069P1230070P1230075P1230076P1230077

Så, nu är det dags att fara iväg till jobbet igen och köra ny vecka. Ha det gott bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Supersnyggt! Jag älskar verkligen den koftan, den är så vacker. /C

    SvaraRadera
  2. Ja, instämmer! Älskar den där koftan jag med! Det är så roligt att titta in hos dig, finns ingen som kan posera framför en kamera som du!! Skrattar o ler som det vore det mest naturliga i världen. En förmåga som långt ifrån alla har! Du borde blivit fotomodell, menar vad jag skriver o hoppas du förstår det är en komplimang! Inget annat.
    Ha en in dag!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar