VivanDivan

VivanDivan

torsdag 3 maj 2012

Koralliga Maison & Scotch och min lilla oturskille

God morgon bloggisar! Idag strålar solen lika klart som de senaste dagarna och jag gillar’t a lot…

Igår hade min son en riktig otursdag. På morgonen slet han upp den tunnga järndörren på dagis rakt över tårna och fläkte upp ett rejält sår så jag blev kvar säkert en kvart för att trösta och plåstra om innan jag kom iväg till jobbet. sen skrapade han armbågen och slog i pannan också senare på dagen. Alltså, jag fattar inte att ett barn kan göra illa sig så mycket som han gör. Emilia är inte alls sån men Felix har alltid, ända sedan han var liten råkat ut för alla möjliga och omöjliga olyckor. De frågade på utvecklingssamtalet senast om vi hade kollat synen på honom för de tyckte han sprang in i stolpar och dörrar och annat men det har vi ju precis gjort på 4-årskontrollen så det verkar inte vara problemet. Däremot har han ofta bråttom och ordet “gå” finns inte i hans vokabulär alls. Han springer fram genom livet och ser sig väl kanske inte för ordentligt…Känner att den här lille killen finns det risk för många akuten-vändor med för brutna armar och ben och annat. Hua, bävar för såna saker så jag får ont i magen….

Hur är det med era barn? Gör de illa sig ofta?

Dagens idag blev koralliga jeans från Maison & Scotch (köpta på Tullhuset Living i Västerås), top Lindex som jag fyndade förra veckan för ca 100 kr. Den kostade 149 ordinarie pris men det var en liten sminkfläck på den som gick bort hur bra som helst men de drog av 25% så där kan man snacka fynd….Sjalen är Beck Söndergaard och skor Lundberg.

P1230024P1230025P1230026P1230027P1230028P1230029P1230030P1230031P1230032P1230033P1230034P1230035P1230036P1230037P1230038P1230039

Jag älskar verkligen den här korlalliga färgen som verkar vara så het i vår. Jag blir glad av den och den känns fräsch….

Ha en fin dag bloggisar. Senare kommer både ett till-salu-inlägg och en efterlysning som jag lovat två fina tjejer. Håll ögonen öppna

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

18 kommentarer:

  1. Min prins är lik din otur ramlar jämt händer det nåt MEN bråttom bråttom är mottot är mera högt än lågt hihi till skillnad fr sina systrar lugnet själva rediga försiktiga å inte bråttom ;) hihi snygg outfit har lika blus ;)!! Byxan wow super & vilken ljuvlig färg gillar :)!!
    Kram ha en FAB dag
    /Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra att det finns fler. :)

      Visst är blusen lovely :) Riktigt nöjd med det fyndet

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. ...och tack skulle jag skriva också förstås

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Men sååå fin du var i detta! Fantastisk färg på dig och sjalen är ursnygg!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  3. Superfint med korall och sommarfeeling.
    Hoppas han kan lugna sig lite, lillkillen. Men det är inte lätt.
    kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, har man spring i benen så har man väl :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Och tack också :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  4. Vårfräsch till tusen är du, så himla snyggt. Det är svårt det där med synen på 4 åringar för man vet inte om det är brottom eller synen som orsakar olycker. Hos min äldste son var det synen, och på den yngre är det brottom hela tiden.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi kanske får kolla synen igen på honom men jag tror nog på det senare ändå i hans fall. Som med din yngre, bråttom, bråttom

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. ...och tack också :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  5. Så himla snyggt! Vad fint du knutit scarfen. Hur har du gjort för att få till den så snyggt? Det är faktiskt svårt kan jag tycka.
    Här har du en till med erfarenhet av en "vild son". Har två som nu är i stort sett vuxna nu. Den äldste skulle alltid prova på allt och framför allt springa fram i livet, medan den yngste tagit det lugnare. Peppar, peppar har vi klarat oss från större incidenter. Det var mest törnar och blåmärken som ständigt bytte plats. Idag är han lugn, om än fortfarande lite otålig och vill att saker ska hända fort. Fast det beror nog mer på hans personlighet. De är faktiskt lika en förälder var, fniss. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! Kan visa imorrn med bilder hur jag fick till knuten på sjalen :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  6. Shit vad du var snygg i detta!! Tokfint!! Kramarna:))

    SvaraRadera
  7. Supersnyggt - önskar att jag hade dina beeeen!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Jäklar vad snygg du är i dag! Och jag har också en som som gör sig illa konstant. Nog inga större fel på synen, mest en jävla fart och spring i benen.....Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar