VivanDivan

VivanDivan

onsdag 2 maj 2012

Favvoklänningen åkte fram idag

God morgon bloggisar! Tänk att vi har fått vår äntligen. Man blir ju mycket gladare och piggare på en gång. Fick också en sån där otrolig lust att börja träna. Ska nog ta tag i det så fort jag hinner. Blir ju svårt då T är borta hela veckorna oftast men lite lunch-promenader kanske man kan klämma in i a f.

Idag fick jag också en väldig lust att plocka fram min absoluta favoritklänning från förra året. Odd Molly Silk sleeveless dress i apricot. Har den även i rouge men den här är nog ändå favoriten. Och med jeansleggins och kofta funkar den ju även på vårkanten. Till idag blev det jeansleggins Pieces, kofta Odd Molly Avoriaz cardigan i powder och skor Swedish Hasbeens.

P1230020P1230021P1230022P1230023

Idag är det full fart till jobbet igen och efteråt lär vi åka och köpa en ny cykelhjälm till Emilia. Hennes kändes lite för liten när jag satte på henne den igår. Sen behöver vi handla sandaler och lite tunnare och lätta vårskor till barnen också den här veckan. Men det är ju snart helg igen vänner så tre dagar kämpar vi på :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. skönt att du är piggare ser top notch ut iaf..supersnygg outfit verkligen vårig..önskar ångrar att jag inte slog till på en silk sleevedress förra året !!

    Ha en bra dag

    KRAM / Tina

    SvaraRadera
  2. Du ser så vårig ut så man smälter ju! Härligt, härligt! Kram

    SvaraRadera
  3. Superfint! Jag ska också "damma av" den klänningen i garderoben. Helt klart en stor favorit förra året. Så otroligt användbar och skön. Kram!

    SvaraRadera
  4. Snyggo! Inte omöjligt att jag apar efter i morgon för jag tänkte ta den klännngen i morse men det blev panikbråttom så jag hann inte fundera klart på kofta till.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ta det lugnt, handla skor i helgen för då ska det bli typ 1+ och risk för snöblask... ;=) man häpnar, men njuter förstås av en dag i taget och idag är ju en så dag. Hoppas du mår bra nu! kram Milla

    SvaraRadera
  6. SNYGGT!!! Vilken härlig blogg du har, man blir glad av dina bilder:):):)

    SvaraRadera
  7. Snyggt som alltid Vivvi.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar