VivanDivan

VivanDivan

onsdag 27 mars 2013

Nä, nu struntar jag i vinterjackan…

God morgon vänner! Verkar bli en vacker dag idag med men att det ska vara så himla kallt på morgnarna. –7 grader när jag tittar på termometern nu. Blir ju inte vår så länge det är så kallt. Nu blir det ju skönare fram emot dagen men just morgnarna är ju jättekalla och det lär ju inte smälta bort nån snö så länge det är så…

Men idag tänkte jag i a f skippa vinterjackan (eller ja, jag har skippat den hela veckan) till förmån för skinnjacka. Är det inte bara sååå vår när man plockar fram skinnjackan? Nu har jag idag i o f en variant med lite pälsfoder men ändå. Den är i a f mycket lättare och känns tunnare än tjocka dunjackan. Dessutom har jag börjat ta lunchpromenader den här veckan. Har gått ca en halvtimme både måndag och tisdag och tänkte göra det även idag. Såååå himla skönt dels att få sol och frisk luft och dels att få röra på sig. Jag skulle verkligen behöva börja träna och det här får bli lite lagom mjukstart. Man äter sin matlåda lite snabbt och sen ut i det härliga vädret. Och vad mycket piggare man blir på eftermiddagen sen. Häääärligt :)

Dagens idag blev top AJ 117 Project, jeans G-star, skor Ldir och halsband Unica of Sweden. Jackan är gammal från Jofama och sjal Beck Söndergaard.

P1270287P1270284P1270285P1270286P1270290P1270288P1270289P1270291P1270292P1270293P1270294

Nu kör jag sista dagen för den här arbetsveckan. Jipppie, påsklov i fem dagar. Härligt härligt. Och jag lovar att jag ska försöka bli bättre på att visa annat än mina tjatiga dagens-bilder. Har liksom inte haft orken den här veckan på kvällarna utan tagit lite tid med mina små och spelat och pysslat istället och sen har jag varit för trött för att hänga med datorn.

Ha det gott vänner och njut av det underbara vädret om ni har det förstås. :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Lovely kombi :)
    God påske fra IS-kolde DK.

    Kram :)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Det skulle vara roligt att se ett kort från din garderob som innehåller så fantastiskt mycket fina kläder! Hur förvarar du dina kläder? Det skulle vara roligt om man hade möjlighet att ha ett helt rum för bara kläder så kunde man gå in dit ibland o njuta av allt, kanske du har det så? Ha en underbar dag! Kram Maria

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar