VivanDivan

VivanDivan

lördag 16 mars 2013

Lyx eller budget

Halloj finingar! Här har vi haft en dötrist dag. Som kompensation för den missade teatern tänkte jag att vi skulle göra en egen dockteater med en kartong som scen och jag  släpade fram grejer men det var tydligen ingen som nappade på det. De har varit riktigt sega båda två. Felix med sina öron och förkylning och Emilia har klagat över huvudvärk hela dagen och inte alls varit på humör för nånting. Det blev ingen teater för henne heller då min mamma tydligen fått magsjuka så det blev helt inställt men det var nog lika bra då hon inte verkar så pigg hon heller. Jag har också haft huvudvärk hela dagen så nåt skit är det vi har allihop tror jag. Men det är bara Felix det brutit ut ordentligt på. Ja ja, tur det är helg i a f så det inte behöver bli så mycket vabbande. Vi tänkte åka och köpa lite pizza och godis till kvällen. Fångarna på fortet är inbokat som underhållning och när de små sover tänkte jag kika på nån film…

Men ett Lyx- eller budgetinlägg tänkte jag slänga in. Inte så många men ett par. :-) Håll tillgodo

Jackorna nedan är väl egentligen Lyx eller Megalyx men ändå :)

Project Foce 7999 kr eller Ester Elenora 1999 kr. (Lovar att det snart kommer ett H&M-eller GT-alternativ på dessa som blir mer budget) :)

projectFoce-7495ester-elenora1999

Valerie 1299 kr eller Vero Moda 299 kr

valerie-1299VeroModa259-nelly2

Odd Molly ca 2500 kr eller Gina Tricot 149 kr

oddmolly2500ginatricot-149

Ester Elenora 699 kr eller SugarBabe 399 kr

ester-elenora-699sugarbabe-399

(Bilder lånade från Isacouture, Clarks, Lisen.dk, Creative Lounge och Nelly)

Nu pizzatajm….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Så bra tips. Varför kasta upp massa pengar när det finns såå snarlika prylar. Bara för ett märke. Förr köpte jag Jämt jämt märken. Hel sjukt. Nu börjar jag verkligen tycka det är helt fel. Bättre köpa billigare och fler grejer...Så tack för tips. Den urfina ponchon var så fin. Måste kika direkt på direkt.
    Kram puss
    Eva

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar