VivanDivan

VivanDivan

fredag 22 mars 2013

Ldir ska jag tassa omkring i ivår…

God kväll vänner! Tittar ni på gladiatorerna? FInal ikväll och jag sitter och slötittar samtidigt som jag viker tvätt. Emilia har varit på påskdisco på skolan ikväll men det får jag berätta mer om imorgon. För ikväll ska jag visa ett fynd jag gjort igen. Har ni hört talas om de italienska modestövlarna Ldir? Sååå coola men ack så dyra. Jag har ju ett par Minnetonka som jag älskar och de är sååå himla sköna och Ldir ser ju minst lika mjuka och goa ut att tassa omkring i. Men då de är lite speciella och kanske inte håller i modet hur länge som helst så vill jag i a f inte lägga ut enorma summor på dem. Men så chansade jag och sökte på Tradera och kan ni tänka er. Ett par helt nya 36or och ingen annan budgivare och jag fick ge ett par hundralappar för dem. Hur tur är inte det? :-)

P1270181P1270172P1270175P1270179P1270180

Som sagt, helt nya i kartong med lapparna kvar och jag skojar inte när jag säger att det är de absolut skönaste skor jag satt på mina fötter. Som att tassa runt i ett par tofflor. dessa kommer jag sporta till jeansshorts och tischa eller slitna jeans eller varför inte klänning. Finns bl a hos Millami.

Vad tycker ni? Hiss eller Diss?

Nu ska jag göra klart tvätten och sen googla rätt på lite lekar till Emilias kalas imorgon. Inte så bra på det där med framförhållning jag inte….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Jag tycker att dom är skitcoola och har klämt på dom ett flertal gånger i Örebro! Skulle aldrig betala fullpris dock, dom är ju verkligen tokdyra! Så grattis till bra köp! Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till ett fynd...tycker de är jättefina.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Absolut hiss! Jag som o-gillar höga klackar skulle absolut gilla dessa! Påminner om Karma of Charme. Vart de nu tog vägen? Dyra de med, har inte sett många som säljer dem, har du?? Kram Milla

    SvaraRadera
  4. Grattis! Ursnygga o kul med fynd!!
    Trevlig helg!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar