VivanDivan

VivanDivan

torsdag 21 mars 2013

Plastikoperation i goodiebagen…jojo

God morgon! Idag vann jag diskussionen hemma om vem som ska få åka till jobbet. Felix fick en ny febertopp igår kväll och har hostat och snörvlat sig igenom natten så det är fortsatt sjukstuga hemma. Både jag och Emilia är också förkylda men ingen av oss har feber och så i a f så det blir jobb för mig och förskoleklass för Emilia. Hon har fått välja om hon velat vara hemma eller åka till fritids/skolan då det inte är obligatorisk skolgång än och hon har nog tyckt det varit lite skönt med sovmorgon men imorse vaknade hon tidigt och ville verkligen åka och det är ju helt ok :)

Hörni, igår när jag satt på tåget hem läste jag en sån där oerhört “kulturell” och “allmänbildande” tidning som jag köpte på Pressbyrån. Hänt Bild eller Veckans NU, kommer inte riktigt ihåg vilken av dem det blev men tycker de är lite kul ibland. Smaskigt skvaller som man kanske ska tro på ungefär en tiondel av det som står. Hursomhelst stod det lite om Oscars galan och hur stjärnorna förbereder sig inför den och andra stora event. Helt galet vad de kämpar med sina utseenden. Fast jag förstår dem på ett sätt. Att ständigt vara påpassad av paparazzis och så fort man går upp ett kilo eller har en finne eller oborstat hår eller ej helt moderiktig klänning får de en känga i skvallerpressen. Usch, vilken konstant press och jag skulle inte vilja byta en sekund. Såg också att alla nominerade på galan fick en finfin goodiebag. Och när jag läste vad som ingick satte jag nästan min red bull som jag precis satt och drack i halsen. En resa till Australien värd 50 000 (det var ju helt ok eller hur). Sen var det massa annat men det jag reagerade på var “en plastikoperation värd 30 000 kr. My god, har det inte gått lite för långt nu. Och skulle det inte kännas lite förndedrande? Här får du så att du kan göra dig snyggare liksom? Och jag lovar att de alla kommer använda den till nåt förbättringsjobb på sig själva. Och så börjar jag tänka, om jag fick en sån goodie-bag, vad skulle jag då göra….? Hmmm….:-)

Vad skulle du göra om du vann en plastikoperation för 30 000?

Dagens idag blev tröja Cindstory, jeans Cicle of Trust, skor Friis & Co

P1270123P1270125P1270124P1270128P1270127 

Önskar er en finfin dag mina vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Tror inte att jag skulle använda "presenten" att göra en plastikoperation, är alldeles för rädd att göra onödiga operationer, det finns alltid en risk och dels tycker jag alla duger som de är.
    Red Bull, varför dricker du det?
    /C

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag dricker Red Bull ibland för att jag tycker det är så himla gott. Istället för en cola köper jag en Red Bull när jag vill lyxa till det :)

      Good for you att du känner att alla duger som de är. Önskar ja kände som du :)

      kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Vingarna i fram?
    /L

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, faktum är att tröjan är gjord för att ha vingarna fram. Lappen sitter nämligen på andra sidan :) Tror också Cindstory tänkt att man kan ha den åt båda hållen. Vingarna bak känns som det blir för urringat i ryggen så jag trivs bättre med vingarna fram :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Har ingen koll på operationer och kostnad. Kunde man lova att det är riskfritt och bra resultat kunde jag tänka mig allt. Näsan, fettsugning, bröstlyft/minskning lyft av mungipor och ögon. Och kanske läppar för det har jag inga. Men eftersom de löftena inte funkar så nä - jag är förr rädd.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nu vet jag inte om det kvalar in som plastikoperation men jag skulle operera mina knölar på fötterna som jag får så jäkla ont av. Och efter det skulle jag ta mina hemska ådernät/åderbråck.

    kram

    SvaraRadera
  5. Fan vad snygg du är! Det enda jag skulle kunna tänka mig göra i operationsväg är en bukplastik och då räcker inte 30 papp långt.....Kram!

    SvaraRadera
  6. Hvis jeg vandt en plastikoperation, ville jeg nok tage imod den og få gjort noget ved min næse, som jeg er rigtig ked af.

    Knus din danske læser

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar