VivanDivan

VivanDivan

onsdag 20 mars 2013

Rackarns vilken dålig WiFi…

God morgon bloggisar! Har ni sovit gott? Det har jag. Jag sover alltid som en prinsessa när jag är på hotell. Trots gräslig huvudvärk igår kväll som jag nu sovit bort. Jippie :) Men mina planer att krypa ner i sängen och titta på nån bra film streamad gick i stöpet. WiFin här på hotellet var sååå dålig att det bara buffrade och det blev inget av med filmtittandet. Så jag låg och slösurfade istället ett tag och sen zappade jag bland kanalerna på TVn och fastnade i nån film på 6an som jag somnade till förstås.

Förresten, säger ni WiFi som det låter svenskt (viffi), eller säger ni (vajfaj)? Låter töntigt både ock tycker jag av nån anledning jag inte fattar men säger själv viffi. Det låter mer svenskt….(och där förstod jag inte själv  varför jag ställde en sån urbota fjantig fråga) :-)

Idag blir det mer kurs/konferens och sen hem till lilla pyttestan igen. Har suttit nu på morgonen och försökt lista ut hur jag ska ta mig till dagens lokal (inte samma som igår) och det blir nog en tur med tunnelbanan. Igår blev det taxi för jag hittade verkligen ingen bra station att kliva av på på kartan. Hade i a f fått gå jättelångt och det kändes sådär i snöstormen som var igår. Hoppas på lite bättre väder idag…

Dagens blev blus och kavaj Valerie, jeans G-star och skor UGG.

P1270122P1270112P1270115P1270113P1270114P1270117P1270118P1270121

Ha det så gott idag mina vänner så hörs vi ikväll kanske

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Oh lá lá vad snyggt Vivvi!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha den där frågan är relevant. Vi får ständigt påpekningar av sonen att det INTE heter wajfii - dvs en slags hybrid som vi visst säger ibland. Annars säger jag nog wajfaj. Man jobbar ju amerikanskt.... Ha en great (grejt) dag, tyvärr är det ju snö igen.... Kram Milla

    SvaraRadera
  3. Viifii låter bäst tycker jag :-)

    Du kan ju alltid fråga oss Stockholmare om vägen, säg bara vart du ska så får du bästa resvägen så slipper du leta i kartan :-)

    Hoppas du kom fram ordentligt

    SvaraRadera
  4. Hm jag velar ng mellan viifi och vajfaj - båda lika hemska tycker jag :))
    Kram

    SvaraRadera
  5. Första gången jag besöker din blogg. Kommer absolut att besöka den igen.
    Du har ett riktigt härligt smile.
    Ha en fin dag.
    // Tess.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar