VivanDivan

VivanDivan

måndag 4 mars 2013

Sorgsna årsdagar

God morgon vänner! Igår blev det inte något bloggande alls. Vi hade fullt upp med att städa, baka och laga mat inför kalas på kvällen. Emilia har ju fyllt sju år och igår var det släktkalas. Och typ allt gick knas men det tar vi i ett annat inlägg…

Det här inlägget kommer handla om något mer sorgset än kalas. För precis ett år sedan idag förlorade den här världen en väldigt fin person. Min kusin J togs ifrån oss på ett väldigt tragiskt vis. En chock som lade sig som ett mörkt moln över tillvaron ett bra tag. Livet går vidare och vi människor lär oss leva med sorgen efter förlorade nära men så kommer de där årsdagarna. Precis som födelsedagar och julaftnar finns de där i kalendern men man ser inte fram emot dem på något sätt. För det är tungt de dagarna. Man tänker tillbaka på hur det kändes den dagen för ett år sen, eller två eller vad det nu är och minns hur tungt och jobbigt allt var då. Den där klumpen kommer upp i magen och man tänker på den smärta man hade då och den kommer tillbaka. Den här dagen är en sån dag. Eller egentligen började det redan i helgen för det var på helgen där för ett år sedan som jag fick det där samtalet. Det där samtalet som gjorde att jag satt stum i trappen ett bra tag och visste varken ut eller in. Varför??? Det var det enda jag kunde tänka då och jag minns det så väl. Och jag minns hur alla mina tankar gick till min moster, morbror och andra kusin som förlorat sin son och bror. Och maktlösheten när man inte vet vad man ska kunna göra för att hjälpa dem igenom sorgen.

Dessa tankar är med mig idag och i kväll ska jag tända ett ljus för J och försöka minnas honom utan att tänka på det hemska som hände där för ett år sedan…

Dagens idag som känns sådär att visa egentligen men vi kör ändå. Jeans Please, blus och jacka  Valerie och skor UGG.

P1270012P1270014P1270016P1270013P1270015

Ta hand om er och era nära idag mina vänner. Det ska jag göra

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Usch å fy men man får minnas de fina ljusa molnen men såklart de mörka molnen skymmer mera och är tyngre men man ska oxå söjra det är skönt att göra det lossa på klumpen ett tag !!!

    Snygg som vanligt du passar då i allt pleasen sitter ju som gjutna på dig !!

    Ta hand om dig idag ♥
    KRAM TINA

    SvaraRadera
  2. Årsdagarna blir alltid tunga som större helger....jag tappade lusten för julfirande sedan min pappa dött.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Först måste jag säga att du och dottern verkar ju ha haft en supermysig helg tillsammans:)
    Sen minns jag förra våren när du skrev i bloggen att något fruktansvärt hade hänt, led med dig. Tända ljus och försöka minnas positiva saker om den som ryckts bort är nog bra för själen även om det är jobbigt.
    Stor kram till dig

    SvaraRadera
  4. Jobbigt för dig och familjen.
    Men hoppas nu du hade det bättre i stor stan med massa kul. Ska bli spännande att se!!!
    Kram
    Eva

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar